Bekend van:

U kunt bij ons veilig betalen met:


Velgen

Velgen en banden, een set wielen kunt u tegenwoordig voordelig aanschaffen. Velgen vinden veel mensen belangrijk voor het uiterlijk van hun auto. U heeft daarom keuze uit duizenden producten. Winterbanden met velg aanschaffen is erg populair, de aanschafprijs van de set ligt hoger, u bespaart echter jaarlijks op montagekosten. De kosten van uw velgen heeft u zo weer terug verdient!

Lichtmetalen velgen

Lichtmetalen velgen, ook wel aluminium velgen genoemd, bieden wij in een ruim assortiment aan. Selecteer uw auto en model, bijvoorbeeld Mercedes of Audi, en maak direct een keuze voor de velgen die aansluiten bij de styling van uw auto. De meeste van onze aluminium velgen zijn TüV gecertificeerd, hierdoor is kwaliteit gegarandeerd. Om TüV gecertificeerd te zijn worden de aluminium velgen op duurzaamheid getest aan de hand van verschillende onderdelen.

  • botsproef
  • corrosietest
  • geschiktheid op de weg in buig-vermoeiing-testen en rol-testen

Bij lichtmetaal worden bouten en centreerringen gratis geleverd!

Stalen velgen

Stalen velgen, te herkennen aan de eenvoudige vormgeving, worden om praktisch redenen. Vaak worden deze in combinatie met winterbanden gebruikt. Voorheen was dit een economische keuze vanwege het prijsverschil ten opzichte van lichtmetalen velgen, tegenwoordig zijn de prijzen vergelijkbaar en heeft lichtmetaal de voorkeur. Houdt u er daarom rekening mee dat wij niet voor alle modellen auto’s stalen velgen in het assortiment hebben.

Winterbanden op velg

Winterbanden op velg aanschaffen bespaart u jaarlijks aan het wisselen van de wielen. Met een steeksluitel en een krik kunt u in de meeste gevallen zelf de wielen vervangen. Bijkomend voordeel: u heeft geen last van de drukte tijdens de wisselweken maar kunt zelf wanneer de winter aanbreekt uw wielen wisselen. Bij het aanschaffen van uw velgen en banden kunt u een montagepartner selecteren waar de banden op de velg gemonteerd worden

Belangrijke informatie

Velgen die u voor uw auto getoond worden passen allemaal maar verschillen wel van elkaar. Leg de gegevens van uw auto en die van de producten op de site naast elkaar. U dient altijd een product te kiezen met waarden zoals voor uw auto aangegeven. Vrijwel alle informatie zal in het instructieboekje van uw auto staan, bij twijfel kunt u uw dealer raadplegen.Algemene voorwaarden | Privacy policy | Inloggen | Links | Contact | Sitemap | Nederland Belgie


BandenExpert - Luchthavenweg  81 - 5657EA  Eindhoven
Kwaliteitspartners