Bridgestone B250 Ecopia

Seizoen: Zomerbanden Zomerbanden

De Bridgestone B 250 Eco scoort onder meer op:

  • Prima remgedrag op alle wegen
  • Stabiliteit en rijcomfort
  • Goede grip bij elk weer
  • Lange levensduur
  • Extreme zuinigheid

Bridgestone B250 Ecopia

De Bridgestone B 250 Eco is een superzuinige zomerband met uitstekende rijeigenschappen. Hij levert prima prestaties voor veel personenwagens, vooral kleine en compacte auto’s. Als je gaat voor zuinigheid, maar ook hecht aan veiligheid en comfort, is dit een perfect band voor jou.

Tijdens het remmen en sturen houd je met deze Bridgestone B 250 alles goed onder controle. Dat is wel zo veilig, zeker op natte wegen. Met je handen aan het stuur voel je meter na meter hoe voorbeeldig de grip en de tractie zijn. Ook in de bocht. En dat geeft een wel heel veilig gevoel.

In alle opzichten een klasse apart

Aan het bekende EU-bandenlabel is duidelijk te zien hoe goed de Bridgestone B 250 Eco scoort op vrijwel alle onderdelen. De Bridgestone B 250 Eco heeft een lage rolweerstand, en dat merk je meteen aan het gunstige brandstofverbruik en de lage CO2-uitstoot. Ook het bandengeluid is fors minder dan je zou verwachten. Je hoort een band altijd wel iets, maar bij deze band is het toch echt heel weinig. Volgens het EU-bandenlabel, dat alle banden indeelt in categorieën, zit hij keurig en overtuigend in het midden.

Een genot om op te rijden

Het rubbermateriaal van de Bridgestone B 250 Eco is extra hard waardoor de band bij hogere temperaturen helemaal goed tot zijn recht komt. Zijn grip op de weg is uitstekend en hetzelfde geldt voor zijn remweg, op natte en droge ondergrond. Bovendien slijt de band veel minder, wat voor jou des te voordeliger is!


Waar kan ik mijn bandenmaat vinden?

Bandenmaat opzoeken

Kan ik je helpen?

Lees ook de veelgestelde vragen.

Copyright (C) 2019 - BandenExpert.be