Bridgestone B250

Seizoen: Zomerbanden Zomerbanden

De Bridgestone B250 scoort onder meer op:

  • Perfect remgedrag op alle wegen
  • Maximale veiligheid
  • Uitzonderlijk rijcomfort
  • Enorme grip en stabiliteit
  • Lange levensduur

Bridgestone B250

De Bridgestone B250 is een aantrekkelijke zomerband met geweldige rijeigenschappen. Deze is met name geschikt voor compacte auto’s en stadsauto’s. En voor rijders die graag blindelings vertrouwen op veiligheid, zuinigheid en rijcomfort. Daarnaast is deze band ook beschikbaar in maten met meer draagvermogen (extra load).

Remmen en sturen gaat op deze Bridgestone B250 opmerkelijk gecontroleerd en veilig. Zelfs op de maximaal toegestane snelheid. Of het nu op droog of nat wegdek is: in het dagelijks gebruik kun je veilig op weg. Bovendien is de verhouding tussen prijs en kwaliteit bij deze band opvallend gunstig. Dus voor al die geweldige rijprestaties betaal je geen cent teveel!

Uitgebalanceerde rijeigenschappen

Een band presteert het beste als alle rijeigenschappen mooi met elkaar in balans zijn. Bij de Bridgestone B250 is dat zeker het geval. Comfort, grip, stabiliteit vullen elkaar in deze solide band perfect aan. Onder alle omstandigheden, dus niet alleen op lange rechte stukken, maar ook in pittige bochten kun je veilig op weg. Daarnaast is deze band bijzonder stil. Dat betekent voor jou een rustige en zorgeloze rit, waar je ook naar toe moet.

Zuinig en doordacht

Het ‘high performance loopvlak’ van de Bridgestone B250 zorgt voor een heerlijke wegligging. Met name in bochten is de grip uitzonderlijk goed. Maar dat is niet alles. Er is bij het ontwerp gekozen voor duurzame materialen, waardoor de band meer kilometers voor je kan maken. En zijn lage rolweerstand zorgt dat je minder brandstof verbruikt én minder CO-uitstoot produceert. Goed nieuws voor jou én het milieu!

Heb je een lekke band, of zijn je banden toe aan vervanging naar aanleiding van een kleine beurt of grote beurt en je wilt graag je banden wisselen? Twijfel dan niet langer!

Ben je op zoek naar nieuwe banden, en je vraagt je af, waar kan ik mijn bandenmaat vinden? Wij van BandenConcurrent geven als tip altijd mee om te kijken naar de huidige gemonteerde banden onder je auto. De maat die op die band staat aangegeven is de maat die onder jouw auto past! Er zijn een tal van beschikbare maten in assortiment. Daarnaast is deze band geschikt voor zowel stalen velgen als aluminium velgen.

Bestel je deze relatief goedkope banden online dan versturen wij dankzij onze gratis verzending je banden gratis!


Waar kan ik mijn bandenmaat vinden?

Bandenmaat opzoeken

Kan ik je helpen?

Lees ook de veelgestelde vragen.

Copyright (C) 2019 - BandenExpert.be