Bridgestone B371

Seizoen: Zomerbanden Zomerbanden

De Bridgestone B371 scoort onder meer op:

  • Sterk remgedrag op alle wegen
  • Maximale veiligheid
  • Prima grip en stabiliteit
  • Lange levensduur
  • Gunstig brandstofverbruik

Bridgestone B371

De Bridgestone B371 is een hoogwaardige zomerband met heerlijke rijeigenschappen. Hij is bijzonder geschikt voor compacte auto’s uit de middenklasse. Als je uit bent op een veilige, zuinige en comfortabele band onder je auto, dan ben je met deze band heel goed af.

Zoals je van Bridgestone gewend bent, is de kwaliteit van deze band weer superieur. Op natte wegen en droge wegen, het wegcontact is altijd stabiel en betrouwbaar. Dankzij het speciale profiel reageert de Bridgestone B371 direct op al je stuurbewegingen, wat je gevoel van veiligheid sterk vergroot. Bovendien is de rolweerstand laag, wat een gunstig effect heeft op de levensduur, de CO2-uitstoot én het brandstofverbruik.

Uitgebalanceerde rijeigenschappen

Bij de Bridgestone B371 zijn alle rijeigenschappen goed met elkaar in balans. De solide band is zo doordacht ontwikkeld, dat deze eigenschappen onder alle omstandigheden optimaal samenwerken. Grip, tractie, wegligging, stabiliteit, remgedrag, rijcomfort, duurzaamheid: allemaal dragen ze bij aan een prettige en veilige rijervaring. Daarbij kun je ook letterlijk ‘rustig’ de weg op, want het bandengeruis is tot een minimum beperkt.


Waar kan ik mijn bandenmaat vinden?

Bandenmaat opzoeken

Zie hier de bandenmaten van Bridgestone B371

14 Inch

Kan ik je helpen?

Lees ook de veelgestelde vragen.

Copyright (C) 2019 - BandenExpert.be