Bridgestone B381

Seizoen: All-seasons All-seasons

De Bridgestone B381 Ecopia scoort onder meer op:

  • Prima rijgedrag bij elk weertype
  • Perfect stuur- en remgedrag
  • Goede grip en tractie
  • Zeer gunstig brandstofverbruik
  • Milieuvriendelijke fabricage

Bridgestone B381

De Bridgestone B381 Ecopia is een voortreffelijke all-season band voor compacte personenwagens en stadsauto’s. Hoewel hij het hele jaar door bovengemiddeld presteert, is hij vooral ontwikkeld om te besparen. Juist die combinatie van geweldige rijprestaties en zuinigheid maakt deze band tot de perfecte keuze als je gaat voor het milieu met behoud van heel veel rijplezier.

Bij de ontwikkeling van deze band is gekozen voor een mooie balans tussen comfort, veiligheid en duurzaamheid. De Bridgestone B381 Ecopia beschikt dan ook over kwaliteiten die onder alle omstandigheden een ontspannen rit garanderen. Zowel op droog als nat wegdek levert de band een uitstekende grip en tractie, terwijl ook zijn remkracht overtuigend is. Voeg daarbij een fantastische stuurprecisie en stabiele wegligging, en je voelt aan alles dat je je auto volledig in de hand kunt houden.

Vier seizoenen lang

Als rasechte all-season band levert de Bridgestone B381 Ecopia zijn prima prestaties het hele jaar door. Zelfs in lichte sneeuw vindt hij veilig zijn weg. Je kunt deze band dus gewoon permanent onder je auto laten zitten, zodat je de halfjaarlijkse bandenwissel kunt overslaan. De band dankt zijn multifunctionele eigenschappen aan het speciale symmetrische profiel met onafhankelijke lamellen en vernuftig geplaatste blokken. Deze zijn onder meer verantwoordelijk voor een optimale grip, tractie, stabiliteit en stuurprecisie – ook in bochten.

Zuinigheid troef

Speciale aandacht van de ingenieurs is uitgegaan naar maximale duurzaamheid. Hierin weet de Bridgestone B381 Ecopia zich dan ook duidelijk te onderscheiden. Het profielontwerp levert een uitgekiend groevenpatroon op. Samen met een uitgebalanceerde nieuwe rubbermix leidt dit tot een lage rolweerstand. Je band gaat dus langer mee en je rijdt zuiniger, met minder CO2-uitstoot. Dat laatste wordt nog eens versterkt door het productieproces zelf, waarin minder vervuilende componenten worden gebruikt. Geen wonder dat deze duurzame band een groen label heeft gekregen.


Waar kan ik mijn bandenmaat vinden?

Bandenmaat opzoeken

Zie hier de bandenmaten van Bridgestone B381

14 Inch

Kan ik je helpen?

Lees ook de veelgestelde vragen.

Copyright (C) 2019 - BandenExpert.be