Bridgestone Blizzak LM-25 RFT

Seizoen: Winterbanden Winterbanden

De Bridgestone Blizzak LM 25 RFT scoort onder meer op:

  • Optimale veiligheid in de winter
  • Veilige remweg op sneeuw
  • Hoge bochtenstabiliteit
  • Bescherming tegen aquaplaning
  • Lange levensduur

Bridgestone Blizzak LM-25 RFT

De Bridgestone Blizzak LM 25 RFT is een bijzondere winterband voor krachtige middenklassers en SUV’s. Optimale prestaties en multifunctionele veiligheid zijn belangrijke kenmerken van deze band. Dat uit zich onder meer in een voorbeeldige grip en tractie op droge, natte, besneeuwde en ijzige wegen. Plus een rijcomfort waarvan je des te meer geniet als je veel kilometers maakt. En rijd je een keer lek, dan kun je op deze band gewoon doorrijden, want hij repareert zich tijdelijk zelf.

Deze band heeft alles in zich om zelfs de strengste winter te doorstaan. Zijn stabiliteit op elke ondergrond is weergaloos, of je nu een tijdje rechtdoor rijdt of dynamisch de bocht instuurt. Daarbij is de Bridgestone Blizzak LM 25 RFT ook nog eens een rendabele aankoop. Want de slijtage is gering en gelijkmatig, terwijl de lage rolweerstand leidt tot een gunstig brandstofverbruik.

Veiligheid in optima forma

De ontwerpers van de Bridgestone Blizzak LM 25 RFT hebben gekozen voor rubber met een hoog gehalte silica. Hierdoor blijft de band ook bij lagere temperaturen erg flexibel, wat een duidelijk betere remweg oplevert. Ook de tractie op besneeuwde en natte wegen is buitengewoon, vooral als gevolg van het innovatieve profiel met verstevigde blokken en doordacht gevormde groeven. Dit zorgt tevens voor een snelle afvoer van water en modder, waardoor aquaplaning vrijwel geen kans meer krijgt.

Geen last van een lekke band

Een lekke band overkomt ons allemaal wel eens. Maar met de Bridgestone Blizzak LM 25 RFT is dat geen enkel probleem. Na een lek kun je er namelijk gewoon én veilig op doorrijden, tot wel 80 km lang met maximaal 80 km/u. De speciale runflat-technologie zorgt er automatisch voor dat het lek tijdelijk wordt gedicht, zodat je geen tijd verliest op weg naar je bestemming. Ook hoef je niet meer op een onveilige plek een band te gaan wisselen. En doordat je geen reserveband nodig hebt, win je ook nog eens ruimte achterin.


Waar kan ik mijn bandenmaat vinden?

Bandenmaat opzoeken

Zie hier de bandenmaten van Bridgestone Blizzak LM-25 RFT

16 Inch

Kan ik je helpen?

Lees ook de veelgestelde vragen.

Copyright (C) 2019 - BandenExpert.be