Bridgestone Blizzak LM-30

Seizoen: Winterbanden Winterbanden

De Bridgestone Blizzak LM 30 scoort onder meer op:

  • Maximale veiligheid in de winter
  • Hoog rijcomfort
  • Prima grip en tractie
  • Stabiliteit in elke situatie
  • Lange levensduur

Bridgestone Blizzak LM-30

De Bridgestone Blizzak LM 30 is een bijzonder veilige winterband voor compacte en middenklasse auto’s. Met deze eersteklas band rijd je op je gemak naar de lente toe. Want de band is stabiel, soepel bestuurbaar en uitermate betrouwbaar onder alle omstandigheden. Uiteraard in de sneeuw en op ijzige wegen, maar ook in de regen en op droge ondergrond. Daarbij springt vooral zijn geweldige remgedrag in het oog, maar ook een soepele stuurprecisie. Een band waar je in de praktijk van de winter makkelijk mee om kunt gaan.

In deze band zit veel geavanceerde technologie verwerkt. De fabrikant heeft er alles aan gedaan om van met de Bridgestone Blizzak LM 30 een nieuwe norm voor winterbanden te stellen. Het innovatieve rubber en de doordachte constructie zorgen voor een uitgebalanceerde band waarop je blindelings kunt vertrouwen. Je veiligheid en rijcomfort staan onder alle winterse omstandigheden centraal.

Innovaties die tellen

Een van de innovaties van de Bridgestone Blizzak LM 30 is het asymmetrische loopvlak met de hoge middenrand. Die is samen met het unieke groevenpatroon verantwoordelijk voor een ongekende grip op sneeuw en ijs. Doordat de compound van het loopvlak is versterkt met silica, beschik je ook over een formidabele remkracht. Extra stabiliteit en een nauwkeurige stuurrespons zijn weer te danken aan de gepatenteerde Blizzak lamellentechnologie.

Waar kan ik mijn bandenmaat vinden?

Bandenmaat opzoeken

Kan ik je helpen?

Lees ook de veelgestelde vragen.

Copyright (C) 2019 - BandenExpert.be