Bridgestone Blizzak LM-32C

Seizoen: Winterbanden Winterbanden

De Bridgestone Blizzak LM 32C blinkt uit in:

  • A-merk winterband
  • Optimaal comfort en veiligheid
  • Nieuwste compound-technologie
  • Stevige grip op de weg en goede remkracht, ook bij winters weer
  • Weinig slijtage en dus een lange levensduur

Bridgestone Blizzak LM-32C

De Bridgestone Blizzak LM 32C is een winterband waarmee je geen angst hoeft te hebben voor sneeuw op de weg. Bij temperaturen van 7 graden of minder biedt deze band de meeste veiligheid op de weg. De Bridgestone Blizzak LM 32C is dan ook echt een A-merkband die gekenmerkt wordt door optimaal comfort en veiligheid. Geschikt voor lichte, van personenauto’s afgeleide bedrijfswagens en bedrijfswagens tot drie ton.

Dankzij de nieuwste compound-technologie heb je met deze band een optimale en betrouwbare grip op de weg. Ook de remkracht is meer dan prima, ongeacht welke winterse omstandigheid. Rijd je veel op gladde wegen? Het loopvlakpatroon van de Bridgestone Blizzak LM 32C heeft lange kruislingse groeven, die zorgen voor een perfecte grip op gladde wegen. Het allround-karakter van deze band zorgt er bovendien voor dat je ook op koude en droge wegen nog altijd een goede grip hebt.

Weinig slijtage

Het merk Bridgestone staat al jarenlang bekend als een merk dat betrouwbaar is en kwalitatief zeer goede banden levert. Naast de comfortabele en veilige rijeigenschappen is een groot voordeel van een Bridgestone-band dat de bandenslijtage enorm laag is. Zo behoud je heel lang een goede grip op zowel droog als nat wegdek.

Een band van kwaliteit

De constructie van de Bridgestone Blizzak LM 32C bestaat uit een nieuw, licht en uiterst sterk gordelpakket. Samen met de geoptimaliseerde karkasvorm staat dat garant voor een lange levensduur bij gebruik als bedrijfswagenband. Met recht is dit dus een band van topkwaliteit.

Waar kan ik mijn bandenmaat vinden?

Bandenmaat opzoeken

Kan ik je helpen?

Lees ook de veelgestelde vragen.

Copyright (C) 2019 - BandenExpert.be