Bridgestone Blizzak W800

Seizoen: Winterbanden Winterbanden

De Bridgestone Blizzak W800 blinkt uit in:

  • Moderne en innovatieve technologie
  • Robuuste constructie
  • Veilige, economische en duurzame prestaties op ijs
  • Perfect geschikt voor bestelwagens en lichte vrachtwagens
  • Soepel en responsief rijgedrag

Bridgestone Blizzak W800

Heb je een bestelbus of kleine vrachtwagen en zoek je naar een topkwaliteit winterband? Met de Bridgestone Blizzak W800 ervaar je een uitstekende tractie bij sneeuw en natte weersomstandigheden. Het soepele rijgedrag van deze allround-band is ideaal voor wisselvallige winterse weertypes, waarvan we er in Nederland zoveel hebben.

Maar niet alleen bij sneeuw en ijs, ook in modder en andere natte omstandigheden biedt de Bridgestone Blizzak W800 een soepel en responsief rijgedrag. Het resultaat is een stille en comfortabele autorit waarbij je bovendien profiteert van de langdurige duurzaamheid van deze band.

Uitstekende wegligging

Met de Bridgestone Blizzak W800 ervaar je geen stress tijdens het rijden, want deze band biedt een buitengewone wegligging en een verkorte remweg. Het lamellenoppervlak van de band (in zigzagvorm) zorgt voor veel grip op de weg en de band is dan ook echt een aanrader in het winterbandensegment voor bestelbussen en lichte vrachtwagens.

Topkwaliteit band

Een Bridgestone Blizzak W800 band beschikt over een zeer robuuste constructie en je gaat er veilig en comfortabel de weg mee op. Het Japanse merk Bridgestone bestaat al sinds 1931 en is in die jaren uitgegroeid een van de grootste bandenproducenten van de wereld. Bridgestone staat vooral bekend vanwege de veiligheid van de banden die het bedrijf door de jaren heen ontwikkeld heeft.

Waar kan ik mijn bandenmaat vinden?

Bandenmaat opzoeken

Zie hier de bandenmaten van Bridgestone Blizzak W800

16 Inch

Kan ik je helpen?

Lees ook de veelgestelde vragen.

Copyright (C) 2019 - BandenExpert.be