Bridgestone Blizzak W810

Seizoen: Winterbanden Winterbanden

De Bridgestone Blizzak W810 blinkt uit in:

  • Winterband voor bestelwagens
  • Goede tractie en grip op de weg
  • Moderne en innovatieve technologie
  • Robuuste constructie
  • Besparing op brandstof

Bridgestone Blizzak W810

Speciaal ontwikkeld voor bestelauto’s: de Bridgestone Blizzak W810 winterband. Wie op zoek is naar een band die handling, betrouwbaarheid en een uitstekend kilometerrendement combineert, zal zeer tevreden zijn over de Bridgestone Blizzak W810. Hij beschikt over erg veel grip op besneeuwde en natte wegen dankzij speciale technologieën die in de band verwerkt zijn.

Ook de wegligging van de Bridgestone Blizzak W810 is uitstekend. Daarnaast beschikt de band over een verhoogde remkracht en een goede grip op beijzelde wegen. Tel daarbij nog het verhoogde kilometerrendement op en je zult begrijpen dat je met deze band altijd een goede keuze maakt.

Veiligheid voorop

Het belangrijkste aan een winterband is voor de meeste bestuurders de veiligheid. Zoals je van een Bridgestone-band mag verwachten is die veiligheid meer dan goed geregeld in de Bridgestone Blizzak W810. De compound op basis van silica zorgt voor een goede grip op wegen die nat en besneeuwd zijn. De 3D-lamellentechnologie op de schouders verbetert de stijfheid van de blokken, met als gevolg een goede wegligging bij winterweer. Tevens zorgen de talloze gripranden voor een verhoogde remkracht en een goede grip op beijzelde wegen.

Handling en besparing

De Bridgestone Blizzak W810 beschikt over een hoog aantal holtes in de band. Hierdoor is de tractie optimaal, wordt sneeuw snel afgevoerd en is de grip op sneeuw ook stukken beter. In vergelijking met zijn voorganger (de W800) verhoog je met deze band ook het kilometerrendement. De rolweerstand is zienderogen verbeterd, zodat er flink bespaard wordt op brandstof. Kies ook voor de Bridgestone Blizzak W810 als je op zoek bent naar geschikte winterbanden voor je bestelwagen.

Waar kan ik mijn bandenmaat vinden?

Bandenmaat opzoeken

Kan ik je helpen?

Lees ook de veelgestelde vragen.

Copyright (C) 2019 - BandenExpert.be