Bridgestone Dueler A/T 693

Seizoen: Zomerbanden Zomerbanden

De Bridgestone Dueler AT 693 blinkt uit in:

  • Groot rijcomfort, laag rijgeluid
  • Lange levensduur
  • Grip en tractie
  • Nauwkeurige stuurcontrole
  • Korte remweg

Bridgestone Dueler A/T 693

De Bridgestone Dueler AT 693 is een zomerband die ook prima dienst doet tijdens de andere drie seizoenen van het jaar. Hij is speciaal ontwikkeld voor SUV’s en 4×4-auto’s en zorgt voor de beste prestaties op zowel droge als natte wegen. Dankzij het geavanceerde profielontwerp levert de Bridgestone Dueler AT 693 ook offroad een zeer goede tractie.

Met de Bridgestone Dueler AT 693 vormen de meest onverwachte situaties geen enkel probleem voor je op de weg. Dit heeft alles te maken met de innovatieve profielstructuur en de robuuste constructie van deze band.

Veilig op weg

De Bridgestone Dueler AT 693 beschikt over een rubbersamenstelling waar silica aan toegevoegd is. Het levert een mix op die garant staat voor uitstekende prestaties. Denk daarbij onder andere aan een maximale grip, wegligging en stabiliteit. De profielstructuur met brede groeven zorgt er bovendien voor dat water en modder doeltreffend verdreven worden. Met als grote voordeel: het aanzienlijk terugdringen van het gevaar voor aquaplaning of slippen.

On- en offroad

Zoekt u naar een band die beschikt over verbeterde rijprestaties voor zowel on- als offroad rijden met een SUV of 4×4? Dan is de Bridgestone Dueler AT 693 een slimme keuze. De slijtvastheid van de band is uitstekend en hij houdt daarnaast graag grip op moeilijk begaanbare paden en wegen. Geniet van de veelzijdigheid van offroad rijden dankzij het robuuste offroad-vermogen en een optimaal rijcomfort dankzij de soepele en comfortabele mogelijkheden voor on-road.

Waar kan ik mijn bandenmaat vinden?

Bandenmaat opzoeken

Kan ik je helpen?

Lees ook de veelgestelde vragen.

Copyright (C) 2019 - BandenExpert.be