Bridgestone Dueler A/T 694

Seizoen: Zomerbanden Zomerbanden

De Bridgestone Dueler AT 694 blinkt uit in:

  • Topprestaties op droge en natte wegen
  • Uitstekende grip, tractie en wegligging
  • Stabiel rijgedrag
  • Minimaal rijgeluid
  • Uniek profielontwerp

Bridgestone Dueler A/T 694

De Bridgestone Dueler AT 694 is een zomerband, maar met enkel en alleen die typering doe je deze band zeer zeker tekort. Want ook op natte wegen en zelfs bij een licht besneeuwd wegdek levert de A/T 694 nog altijd prima prestaties. Hij is speciaal ontwikkeld voor SUV’s en 4×4-voertuigen en is een waardige opvolger van de Bridgestone Dueler A/T 693.

Ervaar met de Bridgestone Dueler AT 694 een uitstekende grip, tractie en wegligging. Elke keer dat je in je SUV of 4×4 rijdt met deze banden, geniet je van het stabiele rijgedrag en het minimale rijgeluid. Daarnaast scoort de A/T 694 zeer hoog op het gebied van veiligheid dankzij het uitgekiende profielontwerp.

Goede grip

De Bridgestone Dueler AT 694 is voorzien van een uniek en inventief profielontwerp. Deze zogeheten ‘Shark Skin’-technologie beperkt de stromingsweerstand op de groefwanden. Hierdoor verbetert de afvoer vanuit de blokken en beperk je de kans op aquaplaning. De driedimensionale, Z-vormige profielgroeven met hoge dichtheid bieden extra randen om grip te krijgen op een nat wegdek of sneeuw.

Duurzaamheid

Ook met de duurzaamheid van de Bridgestone Dueler AT 694 zit het wel goed. De profielgroeven nemen in de lengte toe naarmate het loopvlakblok gaat slijten. Zo blijft de grip behouden gedurende de gehele levensduur van de band. De vorm van de loopvlakblokken zorgt er verder voor dat de contactdruk gelijk verdeeld wordt. Het gevolg? De algehele prestaties zijn groter en de slijtagesnelheid neemt zienderogen af.

Waar kan ik mijn bandenmaat vinden?

Bandenmaat opzoeken

Kan ik je helpen?

Lees ook de veelgestelde vragen.

Copyright (C) 2019 - BandenExpert.be