Bridgestone Dueler H/P 92A

Seizoen: Zomerbanden Zomerbanden

De Bridgestone Dueler H/P 92A blinkt uit in:

  • Robuuste constructie
  • Stil en comfortabel rijden
  • Goede grip op de weg in zowel natte als droge omstandigheden
  • Lange levensduur
  • Uitmuntende remprestaties

Bridgestone Dueler H/P 92A

De Bridgestone Dueler H/P 92A is een zomerband die speciaal ontwikkeld is voor weggebruikers die het maximale uit hun voertuig willen halen. De grip is excellent, het geluid minimaal en het comfort op de snelweg subliem. Deze band is perfect geschikt voor SUV’s en 4×4-voertuigen en oorspronkelijk ontwikkeld voor de Infinity FX35/45.

H/P staat in dit geval voor High Pressure en het maakt de Bridgestone Dueler H/P 92A een ideale band voor auto’s met veel vermogen. De band laat geweldige prestaties zien, zowel op de snelweg als op kleine landweggetjes. Het maakt daarbij niet uit of de weg droog of nat is.

Sportief en veilig rijden

Heb je een SUV of 4×4 en houd je van sportief rijgedrag in combinatie met veel comfort en veiligheid? Dan is de Bridgestone Dueler H/P 92A de perfecte band voor je. Hij is voorzien van een groot aantal eigenschappen die zorgen voor uitstekende prestaties. Ervaar een rustig en comfortabel rijgedrag en een uitstekende wegligging. Je hebt veel grip en stabiliteit in de bochten en ook de remprestaties mogen er zijn. Tel daar nog het precieze stuurgedrag en de lange levensduur bij op en je begrijpt dat de Dueler H/P 92A een band van topklasse is.

Speciale technologie

De Bridgestone Dueler H/P 92A is zeer slijtvast. Dat heeft te maken met het speciale rubber van de band dat verrijkt is met silica, waardoor de slijtage gelijkmatig en vooral langzaam plaatsvindt. Daarnaast heeft deze band profielgroeven die het water efficiënt afvoeren. Het zorgt voor nagenoeg geen gevaar voor aquaplaning en slipgevaar wordt ermee voorkomen. Kies ook voor zekerheid en comfort en schaf de Bridgestone Dueler H/P 92A gerust aan.

Waar kan ik mijn bandenmaat vinden?

Bandenmaat opzoeken

Zie hier de bandenmaten van Bridgestone Dueler H/P 92A

20 Inch

Kan ik je helpen?

Lees ook de veelgestelde vragen.

Copyright (C) 2019 - BandenExpert.be