Bridgestone Dueler H/P Sport

Seizoen: Zomerbanden Zomerbanden

De Bridgestone Dueler HP Sport blinkt uit in:

  • Rijcomfort
  • Vergaande duurzaamheid
  • Goede controle op nat wegdek
  • Hoog niveau qua tractie en kracht
  • Voorzien van belangrijke veiligheidsaspecten

Bridgestone Dueler H/P Sport

De Bridgestone Dueler HP Sport is een high performance zomerband die met name geschikt is voor vierwielaangedreven auto’s. De prestaties zijn met name goed bij zomerse weersomstandigheden, of in elk geval als de temperatuur minimaal 7 graden Celsius is. Dat neemt niet weg dat deze band ook een uitstekende grip op nat wegdek heeft.

De Bridgestone Dueler HP Sport beschikt over heel wat eigenschappen die horen bij een band uit het topassortiment van een merk als Bridgestone. Het is niet alleen een sportieve wegband, ook de wegligging van de band is superieur. Zo blijkt ook uit de customer reviews. Met name op het gebied van veiligheid presteert de Dueler HP Sport goed. Zo ga je keer op keer vol vertrouwen de weg op.

Tests zomerbanden

Er is een zomerbandentest uitgevoerd en bij de Zomerbandentest van de ANWB (2012) wist de Bridgestone Dueler HP Sport een zesde plaats te bemachtigen.

Zomerbanden testen:

ANWB 2012 (Zomerbandentest 215/65 R16) (6e plaats)

Voor veeleisende omstandigheden

Als je in een SUV of pick-up rijdt, dan heb je het liefst een high performance band die ontworpen is om tegemoet te komen aan de meest veeleisende omstandigheden. Met de Bridgestone Dueler HP Sport weet je zeker dat dat in elk geval goed geregeld is. De unieke prestaties komen tot uiting op het gebied van veiligheid, duurzaamheid en comfort.

Vooruitstrevende technologie

De Bridgestone Dueler HP Sport beschikt over vooruitstrevende technologie wat zorgt voor een duurzame band met een lange levensduur. Door de unieke profieltechniek die gebruikt is bij de ontwikkeling van de band ervaar je een maximaal wegcontact terwijl het geluid tijdens het rijden minimaal is. Niet alleen verbruik je zo minder brandstof, de band gaat ook nog eens erg lang mee door de stevige constructie. Redenen genoeg dus waarom de Dueler HP Sport voor jou als bestuurder van een door vier wielen aangedreven auto een slimme keuze is.

Heb je een lekke band, of zijn je banden toe aan vervanging naar aanleiding van een kleine beurt of grote beurt en je wilt graag je banden wisselen? Twijfel dan niet langer!

Ben je op zoek naar nieuwe banden, en je vraagt je af, waar kan ik mijn bandenmaat vinden? Wij van BandenConcurrent geven als tip altijd mee om te kijken naar de huidige gemonteerde banden onder je auto. De maat die op die band staat aangegeven is de maat die onder jouw auto past! Er zijn een tal van beschikbare maten in assortiment. Daarnaast is deze band geschikt voor zowel stalen velgen als aluminium velgen.

Bestel je je banden online dan versturen wij dankzij onze gratis verzending je banden gratis!


Waar kan ik mijn bandenmaat vinden?

Bandenmaat opzoeken

Zie hier de bandenmaten van Bridgestone Dueler H/P Sport

17 Inch

19 Inch

Kan ik je helpen?

Lees ook de veelgestelde vragen.

Copyright (C) 2019 - BandenExpert.be