Bridgestone Dueler H/T 840

Seizoen: Zomerbanden Zomerbanden

De Bridgestone Dueler HT 840 blinkt uit in:

  • Hoog rijcomfort, perfecte stabiliteit
  • Goede grip op nat wegdek
  • Gelijkmatige slijtage, dus lange levensduur
  • Optimaal rijcomfort
  • Weinig gevaar op slippen en aquaplaning

Bridgestone Dueler H/T 840

De Bridgestone Dueler HT 840 is een zomerband die uitermate geschikt is voor 4×4-voertuigen en SUV’s. Dit type band van Bridgestone combineert veiligheid met een comfortabel rijgedrag. Of je nu een korte of lange rit gaat maken en of het wegdek daarbij droog of juist nat is: je ervaart keer op keer de allerbeste prestaties.

Wil je dag in dag uit genieten van stabiele, veilige en stille ritten? Kies dan voor de Bridgestone Dueler HT 840. Het is echt een band met uitstekende kwaliteiten onder uiteenlopende omstandigheden. Ook al is deze band niet voorzien van het etiket winterband, hij is ook prima geschikt voor gebruik in de sneeuw en op het ijs.

Ideaal voor 4×4

De Bridgestone Dueler HT 840 is met name ideaal voor auto’s met een vierwielaandrijving die het grootste gedeelte van de tijd op asfaltwegen rijden. Deze band levert onder nagenoeg alle omstandigheden topprestaties. De structuur van het profiel van de band zorgt daarbij voor een goede grip en tractie. Daarnaast wordt ook de ingenieuze waterafvoerende eigenschap van het profiel van de Bridgestone Dueler HT 840 door velen geroemd. Je hebt dan op wegen waar het gevaar heerst voor aquaplaning altijd een goede weerstand. Zo blijft het slipgevaar beperkt, heb je een kortere remweg en is de grip op de weg uitstekend.

Bridgestone-banden

De Bridgestone Dueler HT 840 is een type band uit het Dueler-assortiment van Bridgestone. Met dit type band geniet je als bestuurder van een 4×4 of SUV van een veelzijdige performance. Comfortabel kunnen rijden stond bij de ontwikkeling van deze banden altijd centraal. Bovendien is de levensduur van een Dueler-band zeer lang. Iets wat logischerwijs dus ook geldt voor de Bridgestone Dueler HT 840.

Waar kan ik mijn bandenmaat vinden?

Bandenmaat opzoeken

Zie hier de bandenmaten van Bridgestone Dueler H/T 840

15 Inch

Kan ik je helpen?

Lees ook de veelgestelde vragen.

Copyright (C) 2019 - BandenExpert.be