Bridgestone Dueler H/T 687

Seizoen: Zomerbanden Zomerbanden

De Bridgestone Dueler HT D687 blinkt uit in:

  • Stabiel rijden en een goede stuurrespons bij natte en droge wegomstandigheden
  • Uitstekende wegprestaties
  • Weinig geluid, voor een stille en comfortabele rit
  • Zeer veilig
  • Perfecte remprestaties

Bridgestone Dueler H/T 687

De Bridgestone Dueler HT D687 is een zomerband waarmee je als je een SUV of 4×4 hebt van maximale prestaties en een lange levensduur geniet. Zowel op droge als natte wegen komt deze band prima tot zijn recht. Hij biedt jou als bestuurder het comfort van het rijden in een sedan met een superieure performance. De Dueler HT D687 is met name ontwikkeld voor gebruik op snelwegen.

De Bridgestone Dueler HT D687 werd in eerste instantie speciaal geproduceerd voor de Toyota RAV4, de Mazda Tribute en de Subaru Forester. Uiteraard komt dit type band ook prima tot zijn recht bij andere auto’s die binnen dezelfde categorie vallen.

Speciale technieken

Ben je op zoek naar een band voor een auto met vierwielaandrijving, maar rijd je normaal gesproken vooral op de snelweg en in de stad? Dan is de Bridgestone Dueler HT D687 helemaal geschikt voor je. De uitstekende balans en de hoge stabiliteit maken van deze band een populair exemplaar die veel weggebruikers onder hun auto willen hebben. En zeg nou zelf: hoe vaak rijd je nu daadwerkelijk op stoffige en onverharde wegen?

Meer dan een zomerband

De Bridgestone Dueler HT D687 staat in eerste instantie als zomerband te boek, maar ook in andere seizoenen kom je met deze band veilig van A naar B. Zelfs op besneeuwde wegen komt de Dueler HT D687 goed uit de verf. Bij hevige regenval zorgt het geavanceerde profielontwerp van de band voor een doeltreffende waterafvoer zodat het gevaar van aquaplaning en slippen zo veel mogelijk wordt beperkt. Kies ook voor een band die keer op keer op hoog niveau presteert en voor enorm veel rijplezier zorgt.

Waar kan ik mijn bandenmaat vinden?

Bandenmaat opzoeken

Kan ik je helpen?

Lees ook de veelgestelde vragen.

Copyright (C) 2019 - BandenExpert.be