Bridgestone HT D689

Seizoen: Zomerbanden Zomerbanden

De Bridgestone HT D689 blinkt uit in:

  • Grote voertuigcontrole
  • Goede grip en tractie
  • Weinig gevaar voor aquaplaning
  • Lage kosten dankzij de verlengde levensduur van de band
  • Band geschikt voor meerdere seizoenen

Bridgestone HT D689

De Bridgestone HT D689 is een zomerband die uitermate geschikt is voor 4×4-voertuigen en SUV’s. Het is dan ook een van de meest populaire banden uit het 4×4-aanbod van Bridgestone. Een prettige bijkomstigheid is dat deze zomerband ook prima functioneert in de winter.

Bridgestone D689 banden zijn geoptimaliseerd voor uitstekende prestaties op de snelweg. Met deze banden ervaar je het comfort van het rijden in een sedan, terwijl je toch echt in een SUV over de snelweg cruiset. De HT D689 levert topprestaties op het gebied van grip, duurzaamheid, geluid en veiligheid.

Goede grip en tractie

De Bridgestone HT D689 beschikt over een innovatief profiel van smalle blokken waardoor de grip bij zowel een nat als een droog wegdek uitstekend is. Ook het tractieniveau wordt dankzij dit profiel direct verbeterd. Zelfs in lichte sneeuwcondities is deze band nog geschikt om mee te rijden, dus je kunt stellen dat de HT D689 een echte all-seasonband is.

Duurzaamheid

De symmetrisch geplaatste blokken op de Bridgestone HT D689 zijn extra diep. Niet alleen wordt hier de tractie door verbeterd, het zorgt ook voor een band die extra duurzaam is. Het bandenpatroon vermindert ook het geluid van de band significant, zodat je geniet van een rustige en comfortabele rit op de weg. Ook bij nat weer presteert de HT D689 uitstekend en wordt het gevaar van aquaplaning zo veel mogelijk voorkomen.

Waar kan ik mijn bandenmaat vinden?

Bandenmaat opzoeken

Kan ik je helpen?

Lees ook de veelgestelde vragen.

Copyright (C) 2019 - BandenExpert.be