Bridgestone Duravis R630

Seizoen: Zomerbanden Zomerbanden

De Bridgestone Duravis R630 scoort onder meer op:

  • Maximale veiligheid
  • Uitzonderlijke rijprestaties
  • Hoog rijcomfort
  • Gunstig brandstofverbruik
  • Lange levensduur

Bridgestone Duravis R630

De Bridgestone Duravis R630 is de ideale zomerband voor (lichte) bedrijfsauto’s. Niet alleen is hij bijzonder robuust, ook presteert hij onder alle zomerse omstandigheden uitmuntend. Op zijn wegligging, rijcomfort en veiligheid is absoluut niets aan te merken, terwijl hij ook nog eens lang meegaat en zuinig omspringt met brandstof. Een band waar je dus echt op kunt vertrouwen als het erop aankomt.

De meeste bedrijfsauto’s hebben in het dagelijks verkeer heel wat te verduren. Zeker het voortdurende korte werk in de stad is vaak een aanslag op de banden. De Bridgestone Duravis R630 is juist met het oog op intensief gebruik ontwikkeld en gemaakt om jou en je lading veilig af te leveren waar je maar wilt. Hoe licht of zwaar je je bedrijfswagen ook belaadt.

Optimale rubbermix voor topprestaties

Bridgestone heeft voor de Duravis R 410 een innovatieve rubbermix toegepast. Dat heeft een aantal belangrijke voordelen. Allereerst merk je het aan de betere rijprestaties: een stabielere grip en wegligging, een grotere stuurprecisie en een zeer betrouwbaar remgedrag op natte wegen. Door de unieke zijgroeven wordt ook de kans op aquaplaning en slippen sterk verminderd. Verder is de rolweerstand laag, wat zorgt voor minder slijtage en een langere levensduur.

Zuinigheid troef

Dankzij de bijzondere eigenschappen van het profiel en de rubbermix is de Bridgestone Duravis R630 een zeer zuinige band. Je hoeft de band pas later te vervangen dan je gewend bent en dat scheelt op termijn in de kosten. Bovendien doe je langer met een tank, omdat je minder brandstof verbruikt. En dan is er nog de speciale flankbescherming om vervelende beschadigingen van opzij te voorkomen. Je ziet het: zuinigheid is in deze band in alle opzichten ingebouwd!


Waar kan ik mijn bandenmaat vinden?

Bandenmaat opzoeken

Kan ik je helpen?

Lees ook de veelgestelde vragen.

Copyright (C) 2019 - BandenExpert.be