Bridgestone Expedia S-01

Seizoen: Zomerbanden Zomerbanden

De Bridgestone Expedia S-01 scoort onder meer op:

  • Perfect remgedrag op alle wegen
  • Gering afrolgeluid
  • Uitzonderlijk rijcomfort
  • Grip op nat en droog wegdek
  • Gunstig brandstofverbruik

Bridgestone Expedia S-01

De Bridgestone Expedia S-01 is een zeer gewilde zomerband voor de meeste kleine tot middenklasse personenauto’s. Als je op zoek bent naar veel veiligheid, rijcomfort en tóch een betaalbare prijs, dan komt deze band zeker in beeld.

De Bridgestone Expedia S-01 heeft geen voorkeur voor natte of droge wegen: dankzij zijn prima rijeigenschappen kan de band met beide situaties goed overweg. Of het nu gaat over optrekken, remmen of sturen: je merkt dat de band telkens direct en accuraat reageert op je wensen. Ook met zaken als grip, tractie en bandengeluid zit het wel goed. En dat rijdt natuurlijk wel zo relaxed.

Rustig rijgedrag

Het hoge rijcomfort van de Bridgestone Expedia S-01 maakt hem extra geschikt voor langere afstanden. Want naast veiligheid zijn met name de goede wegligging en het lage afrolgeluid sterke punten van deze band. Hierdoor word je niet zo snel moe en rijd je meer kilometers met meer plezier. Dat plezier wordt nog groter als je ziet hoe zuinig de band is. Dankzij de toepassing van duurzame materialen en een doordacht profiel gaat de Bridgestone Expedia S-01langer mee en verbruikt hij minder brandstof. Bovendien reduceert dit de CO2-uitstoot, waardoor deze band ook in dát opzicht een verantwoorde keuze is.


Waar kan ik mijn bandenmaat vinden?

Bandenmaat opzoeken

Kan ik je helpen?

Lees ook de veelgestelde vragen.

Copyright (C) 2019 - BandenExpert.be