Bridgestone Potenza RE002

Seizoen: Zomerbanden Zomerbanden

De Bridgestone Potenza RE002 scoort onder meer op:

  • Maximale veiligheid
  • Goede stuurprecisie
  • Uitzonderlijk rijcomfort
  • Prima grip en stabiliteit
  • Gunstig brandstofverbruik

Bridgestone Potenza RE002

De Bridgestone Potenza RE002 is een premium zomerband waarmee je alles uit je auto kunt halen wat erin zit. Dit betekent dat de band met name geschikt is voor sportief rijgedrag in krachtige personenauto’s, SUV’s en 4×4’s. De stabiliteit en stuurcontrole zijn dan ook weergaloos onder alle omstandigheden, zeker bij hoge snelheden en in snelle bochten.

Uiteraard blijven de remprestaties en andere rijeigenschappen op geen enkele manier achter. De grip en tractie op nat en droog wegdek stellen je nooit teleur. De strengste veiligheidsnormen zijn in acht genomen. Het bandengeluid wordt tot een comfortabel minimum beperkt. En de Bridgestone potenza re002 band is zeer slijtvast, wat samen met de lage rolweerstand zorgt voor een langere levensduur en een gunstig brandstofverbruik.

Weg met slipgevaar en aquaplaning!

In de Bridgestone Potenza RE002 zit veel innovatieve technologie verwerkt die garant staat voor maximaal rijplezier. Het asymmetrische profiel van de band en de hoge stijfheid zorgen voor sportieve prestaties van het hoogste niveau. Omdat de band ogenblikkelijk en nauwkeurig reageert op al je stuurcommando’s, heb je je auto te allen tijde volledig onder controle (belangrijk bij een hoge snelheid). Zelfs bij slipgevaar of dreigende aquaplaning kun je blindelings op de Bridgestone potenza re002 vertrouwen. Via de brede, schuine groeven en inkepingen in het profiel wordt overtollig water namelijk snel afgevoerd, zodat het wegcontact altijd optimaal blijft. Zo blijkt ook uit onze customer reviews.

Heb je een lekke band, of zijn je banden toe aan vervanging naar aanleiding van een kleine beurt of grote beurt en je wilt graag je banden wisselen? Twijfel dan niet langer!

Ben je op zoek naar nieuwe banden, en je vraagt je af, waar kan ik mijn bandenmaat vinden? Wij van BandenConcurrent geven als tip altijd mee om te kijken naar de huidige gemonteerde banden onder je auto. De maat die op die band staat aangegeven is de maat die onder jouw auto past!

Bestel nu je Bridgestone potenza re002 online en wij versturen je banden gratis!


Waar kan ik mijn bandenmaat vinden?

Bandenmaat opzoeken

Kan ik je helpen?

Lees ook de veelgestelde vragen.

Copyright (C) 2019 - BandenExpert.be