Bridgestone Potenza RE050

Seizoen: Zomerbanden Zomerbanden

De Bridgestone Potenza RE050 scoort onder meer op:

  • Uitgebalanceerde wegligging
  • Grote stuurprecisie
  • Uitzonderlijk rijcomfort
  • Grip op natte en droge wegen
  • Permanente stabiliteit

Bridgestone Potenza RE050

De Bridgestone Potenza RE050 is een officieel goedgekeurde max performance zomerband voor veel bekende sportauto’s. Maar ook andere krachtpatsers onder de personenauto’s kunnen volop van deze premium powerband profiteren. Boordevol Formule 1-technologie, haalt de band de coureur in je naar boven. Dus als je van topprestaties houdt, kun je bijna niet om deze band heen.

Bij hoge snelheden en scherp rijgedrag past een gelijkwaardige veiligheid. Die heeft de Bridgestone Potenza RE050 in ruime mate aan boord. Grip, tractie en wegcontact zijn allemaal dik en dik in orde. Hoe dynamisch je ook rijdt, altijd reageert je auto zonder hapering op elk rem- of stuurcommando. Met andere woorden: je auto doet precies wat jij wilt op het moment dat jij dat wilt! En zonder te schudden of te trillen, zelfs niet bij zeer hoge snelheden. Dát is nou wat Bridgestone verstaat onder echte veiligheid.

Op en top sportband

Om niets aan het toeval over te laten, is een speciale rubbermix gebruikt voor het ‘high performance loopvlak’ van de Bridgestone Potenza RE050. Samen met speciale versterkingen aan binnen- en zijkant zorgt dit voor een sublieme wegligging in elke situatie. Geen seconde verlies je de controle over je auto, want het wegcontact en de stabiliteit zijn fenomenaal. Zelfs in de snelste bochten geeft deze band geen krimp. Daarbij is slippen of aquaplanen bijna onmogelijk vanwege de snelle waterafvoer via speciale groeven in het profiel. Op dit vlak scoort deze band beter dan de Continental PremiumContact.

Heb je een lekke band, of zijn je banden toe aan vervanging naar aanleiding van een kleine beurt of grote beurt en je wilt graag je banden wisselen? Twijfel dan niet langer!

Ben je op zoek naar nieuwe banden, en je vraagt je af, waar kan ik mijn bandenmaat vinden? Wij van BandenConcurrent geven als tip altijd mee om te kijken naar de huidige gemonteerde banden onder je auto. De maat die op die band staat aangegeven is de maat die onder jouw auto past! Er zijn een tal van beschikbare maten in assortiment. Daarnaast staat deze band ook nog eens bijzonder mooi op stalen velgen.

Bestel nu je banden online en wij versturen je banden gratis!


Waar kan ik mijn bandenmaat vinden?

Bandenmaat opzoeken

Kan ik je helpen?

Lees ook de veelgestelde vragen.

Copyright (C) 2019 - BandenExpert.be