Bridgestone Potenza RE050A

Seizoen: Zomerbanden Zomerbanden

De Bridgestone Potenza RE050Ascoort onder meer op:

  • Sublieme wegligging
  • Zuivere stuurrespons
  • Evenwichtige rijdynamiek
  • Grip op natte en droge wegen
  • Permanente stabiliteit

Bridgestone Potenza RE050A

De Bridgestone Potenza RE050A is een sportieve zomerband uit het topsegment. Je kunt hem natuurlijk onder elke personenwagen leggen, maar hij is speciaal ontwikkeld voor high performance wagens en andere echte power cars. Als je zijn rijeigenschappen ten volle wilt benutten, heb je gewoon wat extra motorvermogen nodig. Daar staat tegenover dat je er ook heel wat voor terugkrijgt.

Sportband pur sang

Op bijna elk vlak scoort de Potenza RE050A boven verwachting. Topprestaties zijn voor deze band dan ook geen uitzondering, maar de norm. Dat geldt voor zijn ongeëvenaarde wegligging, zijn nauwkeurige stuurrespons, zijn sportieve rijdynamiek, zijn formidabele grip en stabiliteit. Ook is de grip op droog wegdek en nat wegdek uitstekend. En hoe hard je ook rijdt, trillen of schudden is er niet bij! Voor iedere high performance rijder is dit de geschikte band.De strijd met de verschillende concurrent zoals Michelin pilot sport en de Goodyear Eagle F series is om te snijden.

Sportband pur sang

Kortom, op alle fronten laat de Bridgestone Potenza RE050A de concurrentie al snel achter zich. Begrijpelijk dat hij zich ruim in de bovenste helft van de Banden Top-100 bevindt. Alleen als je van absolute rust houdt, moet je misschien even gas terugnemen. Want deze band behoort nu eenmaal niet tot de allerstilste in de markt. Maar voor sportieve rijders kan dat ook meteen weer een voordeel zijn…

Heb je een lekke band, of zijn je banden toe aan vervanging naar aanleiding van een kleine beurt of grote beurt en je wilt graag je banden wisselen? Twijfel dan niet langer!

Ben je op zoek naar nieuwe banden, en je vraagt je af, waar vind ik mijn bandenmaat? Wij van BandenConcurrent geven als tip altijd mee om te kijken naar de huidige gemonteerde banden onder je auto. De maten die op die band staan aangegeven is de maat die onder jouw auto past!

Bestel nu je banden direct online en profiteer van gratis verzending!

Deze band heeft de Bridgestone Potenza RE050A vervangen.
De opvolger van deze band is de Bridgestone Potenza S001.

Waar kan ik mijn bandenmaat vinden?

Bandenmaat opzoeken

Zie hier de bandenmaten van Bridgestone Potenza RE050A

16 Inch

17 Inch

18 Inch

19 Inch

Kan ik je helpen?

Lees ook de veelgestelde vragen.

Copyright (C) 2019 - BandenExpert.be