Bridgestone Potenza RE070

Seizoen: Zomerbanden Zomerbanden

De Bridgestone Potenza RE070 scoort onder meer op:

  • Stabiele wegligging
  • Grote stuurprecisie
  • Hoog rijcomfort
  • Grip op natte en droge wegen
  • Lange levensduur

Bridgestone Potenza RE070

De Bridgestone Potenza RE070 is een uitstekende keuze voor de sportieve rijder. Deze hoogwaardige zomerband levert optimale prestaties onder de meest veeleisende omstandigheden. En dat op zowel droge als natte wegen.

Om deze topprestaties te kunnen leveren, is er veel aandacht besteed aan de constructie en het profiel van de Bridgestone Potenza RE070. Daarbij heeft elk detail zijn eigen effect op jouw rijcomfort en -veiligheid. Zo zorgen de doorlopende middenribben en het semi-slick ontwerp van de buitenschouder voor een ongeëvenaarde stuurprecisie. Het speciaal geprepareerde profiel geeft je een rotsvaste grip op het wegdek. En al rijd je nog zo dynamisch: de wegligging en remprestaties blijven optimaal, zelfs bij zeer hoge snelheden. Ook slippen en aquaplanen is er niet meer bij, want de groeven in het profiel voeren het water snel en doeltreffend af. Veiliger en comfortabeler kan haast niet.

Beduidend minder slijtage

Ondanks zijn sportieve karakter, is de Bridgestone Potenza RE070 ook geconstrueerd om lang plezier van te hebben. Sterke staalgordels met spiraalvormige nylon versterking rondom het karkas staan garant voor een lange levensduur, ook als je vaak hoge snelheden haalt. En de zijwaartse stijfheid van de band zorgt ervoor dat hij minder onregelmatig slijt door plotseling versnellen in bochten. Hierdoor kan de band zijn werk niet alleen langer, maar ook beter blijven doen.


Waar kan ik mijn bandenmaat vinden?

Bandenmaat opzoeken

Zie hier de bandenmaten van Bridgestone Potenza RE070

17 Inch

20 Inch

Kan ik je helpen?

Lees ook de veelgestelde vragen.

Copyright (C) 2019 - BandenExpert.be