Bridgestone Potenza S02A

Seizoen: Zomerbanden Zomerbanden

De Bridgestone Potenza S02A scoort onder meer op:

  • Perfecte wegligging
  • Sportieve prestaties
  • Hoge stuurprecisie
  • Uitzonderlijk rijcomfort
  • Enorme grip en stabiliteit

Bridgestone Potenza S02A

Met de Bridgestone Potenza S02A weet je zeker dat je sportauto als een blok op de weg ligt. Want niemand minder dan Porsche heeft deze sublieme zomerband aanbevolen voor haar eigen modellen en dat zegt al genoeg. De rijeigenschappen van deze premium sportband zijn dan ook meesterlijk. Elke sportauto of sportieve personenauto uit de compacte en middenklasse gaat er als het ware vanzelf beter van rijden!

Uiteraard zijn de nieuwste inzichten en technologieën op bandengebied toegepast bij de Bridgestone Potenza S02A. Vandaar dat hij met gemak de allerbeste prestaties op de weg kan leggen.

Sublieme sportieve rijeigenschappen

Om met dat laatste te beginnen: de wegligging. Die is fenomenaal, zowel op natte als droge wegen, op rechte stukken bij hoge snelheden en tijdens het snelle bochtenwerk. Ook grip, tractie en stabiliteit zijn onovertroffen. Daarbij vertoont de band onder alle omstandigheden subliem remgedrag. Alle details en eigenschappen van de Bridgestone Potenza S02A zijn subtiel op elkaar afgestemd om voor jou het maximale te bereiken. Dus wil je echt alles uit je auto halen, zonder enig compromis? Zet hem dan op deze geweldige sportband!


Deze band heeft de Bridgestone Potenza S02A vervangen.

Waar kan ik mijn bandenmaat vinden?

Bandenmaat opzoeken

Kan ik je helpen?

Lees ook de veelgestelde vragen.

Copyright (C) 2019 - BandenExpert.be