Bridgestone R Steer 001

Seizoen: Zomerbanden Zomerbanden

De Bridgestone B 250 scoort onder meer op:

  • Perfect remgedrag op alle wegen
  • Maximale veiligheid
  • Uitzonderlijk rijcomfort
  • Enorme grip en stabiliteit
  • Lange levensduur

Bridgestone R Steer 001

http://truckbandenmarkt.com/bridgestone-385-65-r22-5-r-steer-001-tl-160-k-158-l
http://www.bridgestone.nl/vrachtwagen/regional-use/r-steer-001/
http://bridgestone.prijsvergelijk-banden.nl/13672-banden-1-R-Steer-001.html GEEN INFO
https://www.autobanden-365.nl/Bridgestone/Duravis+R660.html GEEN INFO

De Bridgestone B 250 is een aantrekkelijke zomerband met geweldige rijeigenschappen. Hij is met name geschikt voor compacte auto’s en stadsauto’s. En voor rijders die graag blindelings vertrouwen op veiligheid, zuinigheid en rijcomfort.

Remmen en sturen gaat op deze Bridgestone B 250 opmerkelijk gecontroleerd en veilig. Of het nu op droog of nat wegdek is: in het dagelijks gebruik kun je echt op deze fijne band rekenen. Bovendien is de verhouding tussen prijs en kwaliteit bij deze band opvallend gunstig. Dus voor al die geweldige rijprestaties betaal je toch geen cent teveel!

Uitgebalanceerde rijeigenschappen

Een band presteert het beste als alle rijeigenschappen mooi met elkaar in balans zijn. Bij de Bridgestone B250 is dat zeker het geval. Comfort, grip, stabiliteit vullen elkaar in deze solide band perfect aan. Onder alle omstandigheden, dus niet alleen op lange rechte stukken, maar ook in pittige bochten. Daarnaast is deze band bijzonder stil. Dat betekent voor jou een rustige en zorgeloze rit, waar je ook naar toe moet.

Zuinig en doordacht

Het ‘high performance loopvlak’ van de Bridgestone B 250 zorgt voor een heerlijke wegligging. Met name in bochten is de grip uitzonderlijk goed. Maar dat is niet alles. Er is bij het ontwerp gekozen voor duurzame materialen, waardoor de band meer kilometers voor je kan maken. En zijn lage rolweerstand zorgt dat je minder brandstof verbruikt én minder CO-uitstoot produceert. Goed nieuws voor jou én het milieu!


Waar kan ik mijn bandenmaat vinden?

Bandenmaat opzoeken

Kan ik je helpen?

Lees ook de veelgestelde vragen.

Copyright (C) 2019 - BandenExpert.be