Bridgestone R164

Seizoen: All-seasons All-seasons

De Bridgestone R164 scoort onder meer op:

  • Veel veiligheid en rijcomfort
  • Innovatieve bandentechnologie
  • Lage rolweerstand
  • Gunstig brandstofverbruik
  • Lange levensduur

Bridgestone R164

De Bridgestone R164 is exclusief ontwikkeld voor trailers die worden ingezet voor internationaal transport. De band is volledig berekend op de krachten die tijdens lange ritten op de constructie worden uitgeoefend. Hij gedraagt zich zelfs onder de meest veeleisende omstandigheden stabiel en betrouwbaar.

Bij deze robuuste trailerband zijn alle rijeigenschappen goed met elkaar in balans. En dat ervaar je direct als je voor langere trajecten de snelweg op moet. Een regelmatige wegligging en maximale stabiliteit zorgen voor een ontspannen rit, waarbij je kilometer na kilometer de controle houdt. Ook de grip op nat wegdek is uitzonderlijk en met een afrolgeluid van maar 71dB is de band aangenaam stil. Daarmee is de Bridgestone R164 puur genieten voor iedere professionele chauffeur.

Zwaar gebruik

De Bridgestone R164 kan een stevige belasting aan. Bij enkele montage bedraagt het maximale draagvermogen per band 4500- 110 kilogram en bij dubbele montage 4250 – 120 kilogram. Mooie cijfers, en dat geldt ook voor de afschrijving van deze band. Dankzij het gebruik van duurzame en innovatieve materialen, een sterke rubbermix en een speciaal snelwegprofiel gaat de band namelijkn extra lang mee. Een ander groot voordeel is het gunstige brandstofverbruik: hoe meer kilometers je maakt, des te meer je dat merkt.


Waar kan ik mijn bandenmaat vinden?

Bandenmaat opzoeken

Kan ik je helpen?

Lees ook de veelgestelde vragen.

Copyright (C) 2019 - BandenExpert.be