Bridgestone Turanza ER300 Ecopia

Seizoen: Zomerbanden Zomerbanden

De Bridgestone Turanza ER300 Ecopia blinkt uit in:

  • Laag verbruik
  • Grip
  • Tractie
  • Lange levensduur
  • Stuurreactie

Bridgestone Turanza ER300 Ecopia

De Bridgestone Turanza ER300 Ecopia is een speciaal ontwikkelde variant van de ER300 waarbij efficiëntie en energiezuinigheid hoog in het vaandel staan. Deze zomerband wordt veelal toegepast door mensen die willen besparen op brandstof en in een BMW 3 Serie, Opel Meriva, Alfa Romeo 147, Ford Mondeo of Citroën C5 rijden.

Deze zomerband is perfect voor zomerse wegcondities, als de temperatuur minstens 7 graden Celsius bedraagt.

In alle opzichten in deze band een hoogwaardige band. Behalve op het gebied van besparing valt hij op vanwege de veiligheid, het rijcomfort en het goede rijgedrag.

Superieur

De Bridgestone Turanza ER300 Ecopia is superieur qua rijgedrag. In snelle bochten en op hoge snelheden ervaar je welke uitmuntende kwaliteiten deze band te bieden heeft. Dit komt door het asymmetrisch profielontwerp, de hoge remprestaties en de wegligging op nat wegdek. De profielgroeven voorkomen het gevaar aquaplaning bij zware regenval.

Energiezuinig

De Bridgestone Turanza ER300 Ecopia koop je natuurlijk óók vanwege de energiezuinigheid. Daar zorgt de moderne rubbermix wel voor met z’n lage rolweerstand. Je bespaart meer brandstof en je ontziet het milieu, want minder tanken is ook minder CO2-uitstoot. Bijkomend voordeel: je rijcomfort neemt toe door de stille en comfortabele ritten. Deze Bridgestone is een hoogwaardige, milieuvriendelijke band van de allerhoogste kwaliteit en een uitstekende keuze voor jouw auto.

Waar kan ik mijn bandenmaat vinden?

Bandenmaat opzoeken

Kan ik je helpen?

Lees ook de veelgestelde vragen.

Copyright (C) 2019 - BandenExpert.be