Bridgestone Turanza ER300A

Seizoen: Zomerbanden Zomerbanden

De Bridgestone Turanza ER300A blinkt uit in:

  • Controle op natte wegen
  • Laag brandstofverbruik
  • Rijcomfort
  • Grip en wegligging
  • Afrolgeluid

Bridgestone Turanza ER300A

De Bridgestone Turanza ER300A is een zomerband voor personenauto’s. Speciaal ontworpen voor BMW. Met de toevoeging RFT achter het typenummer is het een zogenoemde runflat-band.

Met een runflat-band kun je nog zo’n 80 kilometer doorrijden na een lekke band, met aangepaste snelheid. Zo kun je veilig thuiskomen of doorrijden naar je garage om de band te laten controleren. Om met runflat-banden te mogen rijden, moet je auto uitgerust zijn met een meldingssysteem voor lekke banden.

Ook de gewone Bridgestone Turanza ER300A is een veilige en betrouwbare band, die uitblinkt in comfort en zuinigheid. Ook is deze band sterk in controle op natte wegen.

Comfortabel en zuinig

Als je kiest voor nieuwe banden, wil je dat ze lekker rijden. Met deze Bridgestone Turanza ER300A maak je een goede keuze. Het is een veilige band, die is ontworpen om comfortabel mee te rijden. De band vangt onregelmatigheden in het wegdek op en maakt door het speciale ontwerp weinig lawaai. Je rijdt relaxed in stilte met deze banden onder jouw auto. De speciale rubbermix zorgt voor een lage rolweerstand. Zo bespaar je meer brandstof waarmee je minder CO2 uitstoot. Ook een prettig idee.

Controle op natte wegen

De Bridgestone Turanza ER300A is eveneens een meester op de natte weg. Regent het hard? Je kunt vertrouwen op deze zomerband. Door het asymmetrisch profielontwerp profiteer en de speciale profielgroeven profiteer je van excellente prestaties op een nat wegdek. Water wordt steeds snel afgevoerd, zodat de kans op aquaplaneren minimaal is. Een fijne en comfortabele band die veel vertrouwen geeft onder jouw BMW. Maar die je natuurlijk ook prima onder een ander merk auto kunt monteren.

Waar kan ik mijn bandenmaat vinden?

Bandenmaat opzoeken

Kan ik je helpen?

Lees ook de veelgestelde vragen.

Copyright (C) 2019 - BandenExpert.be