Continental AllSeasonContact

Seizoen: All-seasons All-seasons

De Continental AllSeasonContact scoort onder meer op:

  • Uitstekende grip op elk wegdek
  • Sterke remprestaties bij nat weer
  • Maximale stabiliteit
  • Grote stuurprecisie
  • Goede weerstand tegen aquaplaning

Continental AllSeasonContact

De Continental AllSeasonContact is een multifunctionele all-season band voor kleine tot middenklasse personenauto’s. Naast zijn voortreffelijke prestaties en rijeigenschappen in elk weertype, is deze band met name uitstekend voor iemand die minder kilometers rijdt en in de stad woont. Deze band heeft een onovertroffen rolweerstand in deze klasse, hetgeen hem ook zeer zuinig maakt.

De ingenieurs van Continental zijn erin geslaagd om een gelukkige combinatie te maken tussen een aantrekkelijk design, een laag bandengeluid, maximale veiligheid en de zekerheid van permanente mobiliteit. Daarbij profiteer je van de typische all-season flexibiliteit, zoals een hoge tractie, zelfs in lichte sneeuw.

Technologische vooruitgang

In het dagelijks verkeer merk je pas hoe fijn een all-season band als de Continental AllSeasonContact zich gedraagt. In dit geval zorgt de speciale all-season compound samen met een symmetrisch profielontwerp voor permanent wegcontact, waardoor je stuurrespons verbetert. Door zijn brede groeven rondom ben je beter beschermd tegen aquaplaning en krijg je extra tractie op nat wegdek.
En van binnen zorgen twee met nylon omwikkelde en versterkte staalgordels voor meer stabiliteit.

Uitstekende prestaties op natte en droge wegen

De AllSeasonContact weet jou in alle zomeromstandigheden te overtuigen. Dat komt doordat de band zeer stijve profielblokken heeft. Daarnaast zorgt het minimaal aantal lamellen ook voor een betere wegligging en fantastische remprestaties op nat wegdek. All season banden worden met de jaren steeds populairder in Nederland.


Waar kan ik mijn bandenmaat vinden?

Bandenmaat opzoeken

Zie hier de bandenmaten van Continental AllSeasonContact

19 Inch

20 Inch

Kan ik je helpen?

Lees ook de veelgestelde vragen.

Copyright (C) 2019 - BandenExpert.be