Continental ContiCrossContact LX

Seizoen: Zomerbanden Zomerbanden

De Continental ContiCrossContact LX blinkt uit in:

  • Goede bescherming tegen aquaplaning
  • Uitstekende handling en controle
  • Remprestaties
  • Precieze stuurrespons
  • Prima rechtuitstabiliteit

Continental ContiCrossContact LX

De Continental CrossContact LX is een high-performance zomerband, meest geschikt voor middenklasse en zware 4×4-voertuigen. De beste ondergronden om op te rijden met deze banden zijn zowel op de weg als lichte offroad-wegen.

De Continental ContiCrossContact LX biedt een perfecte bescherming tegen aquaplaning, een uitstekende handling en controle en zeer goede remprestaties. De stuurrespons is verder heel precies en de rechtuitstabiliteit is dik in orde.

Deze zomerband is met name bedoeld voor temperaturen van 7 graden Celsius en hoger. Veel weggebruikers roemen de Continental ContiCrossContact LX vanwege zijn goede prestaties op een nat wegdek. En net als alle andere banden van het merk Continental is deze band befaamd vanwege de eigenschappen die de veiligheid van jou en je passagiers verhogen. Echt een eerste keus band.

Diepe en brede groeven

De Continental ContiCrossContact LX brengt de kwaliteit die je mag verwachten van Continental. Heb je een 4×4-voertuig, dan is deze band zeer zeker aan te raden. De band beschikt over vier diepe en brede omtrekgroeven. Deze groeven zorgen ervoor dat de band weerstand biedt tegen aquaplaning en daarnaast ook minder snel beschadigt. Uiterst veilig dus!

Soepel

De soepele profielblokken met lamellen van de Continental ContiCrossContact LX zorgen voor een precieze stuurrespons en een goede rechtuitstabiliteit. Dankzij de open buitenschouder profiteer je met deze band ook van een uitstekende handling en sterke remprestaties. Selecteer de juiste bandenmaat en kies deze band voor je middenklasse-auto of 4×4. Houd daarbij ook rekening met de maximumsnelheid van je auto en de overige aanbevelingen van je voertuig. Op de website van je autodealer vind je er meer over.

Heb je een lekke band, of zijn je banden toe aan vervanging naar aanleiding van een kleine beurt of grote beurt en je wilt graag je banden wisselen? Twijfel dan niet langer!

Ben je op zoek naar nieuwe banden, en je vraagt je af, waar kan ik mijn bandenmaat vinden? Wij van BandenConcurrent geven als tip altijd mee om te kijken naar de huidige gemonteerde banden onder je auto. De maat die op die band staat aangegeven is de maat die onder jouw auto past! Er zijn een tal van beschikbare maten in assortiment. Daarnaast is deze band geschikt voor zowel stalen velgen als aluminium velgen.

Bestel je je banden online dan versturen wij dankzij onze gratis verzending je banden gratis!

Waar kan ik mijn bandenmaat vinden?

Bandenmaat opzoeken

Kan ik je helpen?

Lees ook de veelgestelde vragen.

Copyright (C) 2019 - BandenExpert.be