Continental ContiPremiumContact 2

Seizoen: Zomerbanden Zomerbanden

De Continental PremiumContact 2 scoort onder meer op:

  • Stabiel en comfortabel rijgedrag
  • Prima remprestaties bij elk weer
  • Uitstekende grip op elk wegdek
  • Laag geluidsniveau
  • Goed omgaan met aquaplaning

Continental ContiPremiumContact 2

De Continental PremiumContact 2 is de perfecte zomerband voor middenklassers en grotere auto’s. Deze kwalitatieve zomerband reageert even doortastend op nat wegdek als droog wegdek. Daarmee biedt hij je op en top veiligheid en rijcomfort onder alle omstandigheden. Geen verrassing dus dat de band zeer hoog scoort (13e plek) in de Banden top-100.

Onder het rijden merk je direct hoe goed Continental over deze band heeft nagedacht. Remmen, optrekken, bochtenwerk: het gaat bij de Continental PremiumContact 2 allemaal even nauwkeurig en soepel. Kortom de band levert optimale prestaties. De lange levensduur en het gunstige brandstofverbruik zijn ook nog eens prettig voor je portemonnee. In de zomer kun je je dus nauwelijks een betere band wensen.

Nieuw profielontwerp

Het asymmetrische profielontwerp van de Continental PremiumContact 2 zorgt voor een aangenaam rijcomfort. Kenmerkend zijn de 3D-groeven in het profiel, die twee grote voordelen bieden. Ten eerste maken ze uitstekende remprestaties op droog wegdek en nat wegdek mogelijk. Ten tweede voeren ze het water snel en efficiënt af, wat zorgt voor bescherming tegen aquaplaning. Door de vlakke rand van de 3D-groeven blijven de profielblokken stabiel, wat een goed ‘droog’ wegcontact geeft en zorgt voor optimale prestaties.

Op alle punten een winnaar

De Continental PremiumContact 2 is ook een zuinige band. Dat uit zich om te beginnen in een zeer gunstig brandstofverbruik. Dankzij de 3D-technologie slijt hij minimaal en door de goede grip op de weg verbruikt hij minder energie. Daarnaast zorgt het asymmetrische van de Continental Premium profiel voor extra comfort tijdens het rijden. Niet alleen het lage geluidsniveau valt daarbij op, ook de grote stuurprecisie is een waar genoegen.

Heb je een lekke band, of zijn je banden toe aan vervanging naar aanleiding van een kleine beurt of grote beurt en je wilt graag je banden wisselen? Twijfel dan niet langer!

Ben je op zoek naar nieuwe banden, en je vraagt je af, waar kan ik mijn bandenmaat vinden? Wij van BandenConcurrent geven als tip altijd mee om te kijken naar de huidige gemonteerde banden onder je auto. De maten die op die band staan aangegeven is de maat die onder jouw auto past!

Bestel nu je banden direct online, dan worden de banden gratis verstuurd (geen verzendkosten).

Waar kan ik mijn bandenmaat vinden?

Bandenmaat opzoeken

Zie hier de bandenmaten van Continental ContiPremiumContact 2

16 Inch

17 Inch

Kan ik je helpen?

Lees ook de veelgestelde vragen.

Copyright (C) 2019 - BandenExpert.be