Continental ContiVanContact 100

Seizoen: Zomerbanden Zomerbanden

De Continental ContiVanContact 100 blinkt uit in:

  • Goede kilometerprestaties
  • Duurzaamheid
  • Lagere rolweerstand
  • Minder brandstofverbruik
  • Veiligheid

Continental ContiVanContact 100

Met de Continental ContiVanContact 100 voor bestelwagens of passagiersbusjes laat Continental zien een van de beste autobandenfabrikanten ter wereld te zijn. Het is een zomerband met een lange levensduur en een speciaal ontworpen profiel dat ervoor zorgt dat de band niet snel beschadigt.

De Continental ContiVanContact 100, zoals de band ook wel wordt genoemd, is een echte allrounder voor busjes die vracht of personen vervoeren. Hij wordt ook wel onder aanhangers die een flinke last moeten vervoeren gebruikt.

Zelfs op slechte wegen kan deze band prima uit de voeten. Onder jouw bestelbus of passagiersbus geeft deze Continental ContiVanContact 100 dan ook onder alle omstandigheden een veilig gevoel.

Duurzame technologie

De Continental ContiVanContact 100 is uitgerust met duurzame technologie. De rubbermix met silica zorgt voor een grotere bodemafdruk en voor een langere levensduur. Dit in combinatie met het speciale profiel dat beschermt tegen beschadigingen, maakt het een band die lang meegaat en even lang blijft presteren.

Excellent in belasting

De goede eigenschappen van de Continental ContiVanContact 100 zorgen ervoor dat het een excellente lastdrager is. In vergelijking met z’n voorganger is de rolweerstand 10% lager. Door de silica-toevoeging heeft de band een grotere bodemafdruk en slijt hij gelijkmatiger. Een langere levensduur is het gevolg. Ook voorkomt het duurzame profiel dat er steentjes in vast komen te zitten. Dat helpt om de band te beschermen. De robuuste constructie en de stabiele zijwanden combineren een hoog draagvermogen met een hoge rijstabiliteit.

Waar kan ik mijn bandenmaat vinden?

Bandenmaat opzoeken

Zie hier de bandenmaten van Continental ContiVanContact 100

Kan ik je helpen?

Lees ook de veelgestelde vragen.

Copyright (C) 2019 - BandenExpert.be