Continental ContiVanContact 200

Seizoen: Zomerbanden Zomerbanden

De Continental ContiVanContact 200 blinkt uit in:

  • Kortere remweg op natte wegen
  • Veilig stuurgedrag
  • Lagere rolweerstand
  • Minder brandstofverbruik
  • Opgewassen tegen zware omstandigheden

Continental ContiVanContact 200

De Continental ContiVanContact 200 is een zomerband die speciaal voor bestelauto’s en passagiersbusjes werd ontwikkeld. Het is een band die een veilig stuurgedrag biedt, zelfs onder de zwaarste omstandigheden.

Deze band gaat ook wel door het leven als de Continental ContiVanContact 200. Hij werd speciaal voor de markt in West-Europa en Centraal-Europa gemaakt. Veiligheid tijdens het rijden en bij remmen op natte wegen stonden daarbij voorop.

De Continental ContiVanContact 200 is in het bijzonder geschikt voor bestelauto’s en personenbusjes die met zware omstandigheden te maken krijgen. De band is op z’n best bij temperaturen boven de 7 graden Celsius.

Sterke eigenschappen

Veel bezitters van de Continental ContiVanContact 200 zijn erg tevreden over deze band. Een aantal reacties van bestuurders van bestel- en passagierbusjes: ‘nooit betere banden gehad’, ‘prima banden’ en ‘gewoon tevreden tot zover’. Dankzij de lamellen in het profiel staat de Continental ContiVanContact 200 garant voor optimale veilige handling tijdens rijden en remmen zelfs onder zware belasting. De band heeft een lage rolweerstand op nat wegdek en droog wegdek. Speciale aquagroeven verplaatsen het water effectief op natte wegen. Het macroblokprofiel en het stabiele midden van het loopvlak zorgen voor een precies stuurgedrag, ook op hoge snelheden. De lage rolweerstand is met 15% verminderd ten opzicht van zijn voorganger.

Kostenefficiënt

De goede eigenschappen van deze zomerband dragen bij aan vermindering van je brandstofverbruik en daarmee aan de uitstoot van CO2. De band is voordelig in aanschaf en gaat daarnaast heel lang mee. Van de ContiVanContact 200 van Continental kun je dus gerust zeggen dat het een kostenefficiënte band voor onder jouw bestel- of passagiersbus is.

Heb je een lekke band, of zijn je banden toe aan vervanging naar aanleiding van een kleine beurt of grote beurt en je wilt graag je banden wisselen? Twijfel dan niet langer!

Wil je meer informatie over banden en heb je hulp nodig met bijvoorbeeld de vraag, waar kan ik mijn bandenmaat vinden? Wij van BandenConcurrent geven als tip altijd mee om te kijken naar de huidige gemonteerde banden onder je auto. De maat die op die band staat aangegeven is de maat die onder jouw auto past! Er zijn een tal van beschikbare maten in assortiment. Daarnaast is deze band geschikt voor zowel stalen velgen als aluminium velgen.

Bestel je deze relatief goedkope banden online dan versturen wij dankzij onze gratis verzending je banden gratis!


Waar kan ik mijn bandenmaat vinden?

Bandenmaat opzoeken

Zie hier de bandenmaten van Continental ContiVanContact 200

Kan ik je helpen?

Lees ook de veelgestelde vragen.

Copyright (C) 2019 - BandenExpert.be