Continental Vanco Contact 2

Seizoen: Zomerbanden Zomerbanden

De Continental Vanco Contact 2 blinkt uit in:

  • Belastbaarheid
  • Stabiliteit
  • Levensduur
  • Remprestaties
  • Stuurgedrag

Continental Vanco Contact 2

De Continental Vanco Contact 2 is een zomerband, speciaal ontwikkeld voor bestelwagens en busjes die personen vervoeren.

Het is een band die populair is bij bezitters van bedrijfsauto’s. Een betaalbare band die grote belasting aankan, rijcomfort biedt en goede stuureigenschappen heeft.

De Continental Vanco Contact 2 is een band die zwaar op de proef wordt gesteld en waar je op kunt bouwen. Ook bij nat weer of een slechter wegdek. Behalve rijcomfort en veiligheid biedt deze band ook een lange levensduur.

Geoptimaliseerd

De Continental Vanco Contact 2 is een bestelautoband waarin veel technologie is verwerkt. Hij biedt een uitstekende stabiliteit door een stevig schouderontwerp. De remprestaties op natte wegen zijn uitmuntend door de optimale plaatsing van de lamellen. Door het stevige middengebied zijn de stuureigenschappen goed, terwijl de brede lengtegroeven zorgen voor een veilig weggedrag tijdens nat weer. Door de geoptimaliseerde ‘Flat Belt Contour’ gaat de band vele kilometers veilig mee.

Comfortabel van Continental

Ook in je bedrijfsauto, bestelbus of personenbus wil je graag comfortabel rijden. Daarom kies je voor de Continental Vanco Contact 2. Je rijdt met deze pand net zo comfortabel als in een personenauto. Ook bij hogere snelheden blijft de pand presteren en prettig aanvoelen. Continental is een betrouwbare fabrikant van autobanden, die zich heeft gespecialiseerd in grip en veiligheid. Continental ontwikkelt al sinds 1898 autobanden en sinds 1952 specifieke winterbanden. Het profiel van iedere band is toegespitst op de wisselende omstandigheden waaronder elke band moet kunnen presteren.

Waar kan ik mijn bandenmaat vinden?

Bandenmaat opzoeken

Zie hier de bandenmaten van Continental Vanco Contact 2

14 Inch

Kan ik je helpen?

Lees ook de veelgestelde vragen.

Copyright (C) 2019 - BandenExpert.be