Continental Vanco FourSeason

Seizoen: All-seasons All-seasons

De Continental Vanco Four Season blinkt uit in:

  • Goed stuurgedrag
  • Laag afrolgeluid
  • Wegligging
  • Lange levensduur
  • Bescherming tegen aquaplaning

Continental Vanco FourSeason

De Continental Vanco FourSeason is een 4-seizoenenband en daarmee een goed alternatief voor aparte zomer- en winterbanden onder jouw bestel- of personenbus.

De Continental Vanco FourSeason biedt het hele jaar door goede grip en een uitstekend rijcomfort. De band levert goede prestaties en trekkracht op zowel droge als natte wegen. Ook tijdens winterse omstandigheden met lichte sneeuw kun je van deze band op aan.

De Continental Vanco FourSeason is de favoriete band voor onder anderen bestuurders van de Renault Master.

Geen compromissen

Ondanks dat de Continental Vanco Four Season een ‘all season’-band is, is het geen band van compromissen. Verre van dat. De band biedt optimale veiligheid tijdens alle seizoenen. De band gaat lang mee en blijft zijn hele levensduur presteren. Je hebt met deze band een goede bescherming tegen aquaplaning en in het algemeen een goede wegligging. Ook het geluidsniveau is laag door de verbeterde rubbersamenstelling.

Kwaliteitsband

Met de Continental Vanco Four Season kun je vele kilometers veilig rijden. De slijtage is minimaal, dankzij de verbeterde rubbermix. Ook bespaar je op brandstof. De band is een uitstekende oplossing voor als je geen aparte zomer- en winterbanden onder je bestelwagen of personenbus wilt, maar wel van maximale veiligheid wilt profiteren. Deze band presteert onder alle weersomstandigheden en geeft steeds een vertrouwd gevoel. Het is een ideale band voor bestuurders van bestelauto’s en personenbusjes die lang achter het stuur zitten.

Waar kan ik mijn bandenmaat vinden?

Bandenmaat opzoeken

Kan ik je helpen?

Lees ook de veelgestelde vragen.

Copyright (C) 2019 - BandenExpert.be