Continental Vancontact Winter

Seizoen: Winterbanden Winterbanden

De Continental VanContact Winter blinkt uit in:

  • Kortere remweg
  • Rolweerstand
  • Tractie op sneeuw
  • Bescherming tegen aquaplaning
  • Stabiliteit

Continental Vancontact Winter

De Continental VanContact Winter is de veilige en efficiënte winterband voor bestelbusjes. Hij biedt buitengewoon goed stuurgedrag op een besneeuwd en ijzig wegdek. Daarnaast zorgt deze band voor een gunstig brandstofverbruik.

De Continental VanContact Winter is een verbeterde versie van de VancoWinter 2. De rolweerstand is verminderd met wel 15%, dankzij een beter ontwerp en het speciale silica rubbercompound. Zo gaat er minder energie verloren.

Het is een ideale bestelbusband voor veeleisende bestuurders. Deze winterband doet het op zowel de weg als op het terrein van de bouwplaats goed. Met deze band onder jouw bestelauto rijd je ook in de winter veilig.

Betrouwbare winterexpert

Wist je dat Continental al sinds het einde van de 19de eeuw autobanden maakt? Met winterbanden heeft deze fabrikant al sinds het begin van de jaren 50 van de vorige eeuw ervaring. Continental heeft zich gespecialiseerd in grip en veiligheid en de Continental VanContact Winter vloeit rechtstreeks voort uit deze ervaring.

Kortere remweg en tractie

Het loopvlak van de Continental VanContact Winter is geoptimaliseerd voor een betere grip op sneeuw. Dat zorgt voor een kortere remweg onder winterse omstandigheden. De groeven in de schouder van de band kunnen sneeuwval met gemak aan, waardoor de band een grotere trekkracht en grip heeft. Ook als het niet sneeuwt, maar wel nat is, zit je goed met deze winterband voor je bestelwagen. Hij biedt een hoge bescherming tegen aquaplaning.

Waar kan ik mijn bandenmaat vinden?

Bandenmaat opzoeken

Zie hier de bandenmaten van Continental Vancontact Winter

Kan ik je helpen?

Lees ook de veelgestelde vragen.

Copyright (C) 2019 - BandenExpert.be