Dunlop Grandtrek AT2

Seizoen: Zomerbanden Zomerbanden

De Dunlop Grandtrek AT2 scoort onder meer op:

  • Imponerende tractie, ook off-road
  • Hoge mate van veiligheid
  • Maximaal rijcomfort
  • Bescherming tegen aquaplaning
  • Lange levensduur

Dunlop Grandtrek AT2

De Dunlop Grandtrek AT2 is een populaire zomerband, die ook prima overeind blijft als all-season band. Hij heeft zich al ruimschoots bewezen onder SUV’s, crossovers en 4×4 personenauto’s. Deze band presteert uitzonderlijk goed in alle omstandigheden – on-road én off-road. Daarmee is het een band waarop je bij zonnig én regenachtig zomerweer met een gerust hart kunt vertrouwen.

Hoe uitdagend de ondergrond ook is, met de Dunlop Grandtrek AT2 ben je er altijd klaar voor. Door een combinatie van sterke eigenschappen is een grote rem- en stuurprecisie bereikt. Ook zijn de grip en tractie op elk wegdek zeer overtuigend. Je houdt je auto dus in elke situatie goed onder controle. Daarbij maakt de band weinig rijgeluid, waardoor je ook nog eens comfortabel rijdt.

Topprestaties dankzij uniek profiel

Om tot deze knappe prestaties te komen, is aan de constructie en de materialen van de Dunlop Grandtrek AT2 extra aandacht besteed. Dat begint al met de speciale rubbermix op basis van silica, die zorgt voor extra grip en een hoge mate van slijtvastheid. Je band gaat hierdoor ook langer mee. Daarnaast is de band voorzien van een asymmetrisch profiel. Dit resulteert in buitengewone prestaties op onverharde wegen en extra grip op natte wegen. De slimme plaatsing van de groeven zorgt voor een snelle afvoer van water, zodat aquaplaning minder kans krijgt. En een degelijke velgrandbeschermer voorkomt zijschade aan de band, bijvoorbeeld door stoepranden.


Waar kan ik mijn bandenmaat vinden?

Bandenmaat opzoeken

Zie hier de bandenmaten van Dunlop Grandtrek AT2

15 Inch

Kan ik je helpen?

Lees ook de veelgestelde vragen.

Copyright (C) 2019 - BandenExpert.be