Dunlop Grandtrek AT3

Seizoen: Zomerbanden Zomerbanden

De Dunlop Grandtrek AT3 scoort onder meer op:

  • Imponerende tractie, ook off-road
  • Sterke prestaties op elk terrein
  • Goede grip en stabiliteit
  • Lange levensduur
  • Laag geluidsniveau

Dunlop Grandtrek AT3

De Dunlop Grandtrek AT3 is een ijzersterke zomerband, die speciaal is ontwikkeld voor krachtige 4×4 SUV’s en andere 4×4 personenwagens met veel vermogen. Zijn prestaties op de weg en off-road zijn ronduit indrukwekkend. Met deze 4×4 band kun je gaan en staan waar je wilt, want hij kan zelfs de meest uitdagende terreingesteldheid moeiteloos aan.

Als je zoekt naar een 4×4 band die jou op welk terrein dan ook verbaast, heb je aan de Dunlop Grandtrek AT3 een hele goeie! Om te beginnen ben je verzekerd van veel rijcomfort op alle denkbare ondergronden, van asfalt tot ruig terrein. Daarnaast blinkt hij uit in off-road prestaties. Zo zijn de grip en tractie van deze band fenomenaal en het rem- en stuurgedrag imponerend. Dankzij een rechte middenrib zijn de stabiliteit en handling ongekend, zelfs op hoge snelheden. Toch blijft het geluidsniveau altijd opmerkelijk laag en gaat de band bijzonder lang mee. Een echte alleskunner dus, waar je als 4×4-bezitter heel blij van wordt.

Stil en duurzaam

De Dunlop Grandtrek AT3 is voorzien van een uitzonderlijk vlak profiel, waarbij de druk netjes over het hele contactvlak wordt verdeeld. Dit zorgt voor een gelijkmatige slijtage van de band en dus een langere levensduur. Het unieke 2-in-1 schouder blokpatroon is mede verantwoordelijk voor een perfecte tractie op elke ondergrond, zowel op de weg als off-road. Bovendien resulteert het in een zeer laag geluidsniveau, waardoor je kunt genieten van een rustige rit.


Waar kan ik mijn bandenmaat vinden?

Bandenmaat opzoeken

Kan ik je helpen?

Lees ook de veelgestelde vragen.

Copyright (C) 2019 - BandenExpert.be