Dunlop Grandtrek TG30

Seizoen: Zomerbanden Zomerbanden

De Dunlop Grandtrek TG30 blinkt uit in:

  • Onroad en offroad
  • Belastbaarheid
  • Geluidsniveau
  • Rijcomfort
  • Stuurgedrag

Dunlop Grandtrek TG30

De Dunlop Grandtrek TG30 is een zomerband voor SUV’s en 4×4’s. Hiermee kun je zowel onroad als offroad veilig en comfortabel rijden. De band is vooral bedoeld voor temperaturen van 7 graden Celsius en hoger.

De Dunlop Grandtrek TG30 voldoet aan de strenge eisen die onder andere Nissan stelt aan rijcomfort, laadvermogen en geluidsniveau. Rijd je regelmatig op de weg, maar ga je ook af en toe van de gebaande paden af? Dan is dit mogelijk dé band voor jouw SUV of 4WD.

Comfort en kwaliteit

Deze Dunlop Grandtrek TG30 is speciaal ontwikkeld om comfort tijdens het rijden te bieden. Zo heeft de band een laag afrolgeluid en is hij gebouw op zware belasting. Hiervoor wordt gebruikgemaakt van een nieuw type blokprofiel, dat excellente prestaties op zowel de weg als in het veld biedt. Modder, zware regen, ondergelopen asfalt: het vormt allemaal geen probleem voor deze kwaliteitsbanden. Niet alleen voelt je auto steeds veilig aan, je rijdt ook nog eens veel comfortabeler met deze banden.

A-merk

Dunlop Tyres is in 1890 opgericht in Groot-Brittannië. Vandaag de dag is het bedrijf is voor 75% eigendom van Goodyear, een fabrikant die veiligheid hoog in het vaandel heeft staan. De Europese vestiging van Dunlop wordt geleid vanuit Brussel. Met de Dunlop Grandtrek TG30 koop je een compromisloze band van een A-merkfabrikant. Betaalbare kwaliteit waarvan je weet dat het goed zit. Voor minder wil je het toch niet doen als je in een SUV of 4×4 de weg op gaat?

Waar kan ik mijn bandenmaat vinden?

Bandenmaat opzoeken

Kan ik je helpen?

Lees ook de veelgestelde vragen.

Copyright (C) 2019 - BandenExpert.be