Dunlop SP 4 All Seasons

Seizoen: All-seasons All-seasons

De Dunlop SP 4 All Seasons scoort onder meer op:

  • Maximaal rijcomfort
  • Exact en veilig remgedrag
  • Zeer stabiele wegligging
  • Veiligheid bij aquaplaning
  • Lange levensduur

Dunlop SP 4 All Seasons

De Dunlop SP 4 All Seasons is een multifunctionele all seasons band, bedoeld voor compacte auto’s en personenwagens uit de middenklasse. Met deze hoogwaardige band kun je het hele jaar door vol vertrouwen de weg op. Of die weg nu nat, droog of besneeuwd is: qua veiligheid en rijcomfort staat de band zeer hoog aangeschreven. En dat rijdt wel zo prettig. Bovendien behoort de halfjaarlijkse bandenwissel tot het verleden.

Dat deze band vier seizoenen lang topprestaties levert, dankt hij aan zijn wendbare en flexibele karakter. Zo weet de Dunlop SP 4 All Seasons zich razendsnel aan te passen aan de weg en wisselende weersomstandigheden. Mede hierdoor komen ook de overige kwaliteiten van de band nóg beter tot hun recht. Zoals een stabiele wegligging, een uitstekende grip en remweg bij droog weer en een moeiteloze stuurcontrole.

Voortreffelijke profieleigenschappen

De Dunlop SP 4 All Seasons heeft een richtingsgebonden loopvlakprofiel met brede groeven voor een snelle en efficiënte afvoer van water. Het risico op aquaplaning wordt hierdoor aanzienlijk verminderd. De rubbermix op basis van silica vertraagt de slijtage, waardoor de band langer meegaat en ook langer blijft presteren. Het uitgekiende profielontwerp en de lage rolweerstand zorgen er ten slotte samen voor dat de band maar zeer weinig contactgeluid produceert.


Waar kan ik mijn bandenmaat vinden?

Bandenmaat opzoeken

Kan ik je helpen?

Lees ook de veelgestelde vragen.

Copyright (C) 2019 - BandenExpert.be