Dunlop SP Qualifier TG20

Seizoen: Zomerbanden Zomerbanden

De Dunlop SP Qualifier TG20 scoort onder meer op:

  • Maximaal en rustig rijcomfort
  • Solide en stabiele wegligging
  • Goede grip op natte en droge wegen
  • Veiligheid bij aquaplaning
  • Lange levensduur

Dunlop SP Qualifier TG20

De Dunlop SP Qualifier TG20 is een zeer goede zomerband voor SUV’s, 4×4 personenauto’s en terreinwagens. Hij is volledig berekend op de uitdagende omstandigheden die je onderweg kunt tegenkomen – of zelf juist opzoekt.

Rijden op de Dunlop SP Qualifier TG20 is uiterst veilig en comfortabel. Dit dankt de band onder meer aan zijn uitstekende wegligging, zijn goede grip en zijn korte remweg op droge én natte wegen. Ook zijn bochtenstabiliteit en stuurprecisie zijn bijzonder overtuigend. Daarbij is de band opmerkelijk stil, wat extra bijdraagt aan je rijcomfort.

Kopje

De constructie en materiaalkeuze van Dunlop SP Qualifier TG20 garanderen een aantal voortreffelijke rijkwaliteiten. Het profiel met uitgekiende blokken en groeven zorgt bijvoorbeeld voor een sterke grip op besneeuwd en ijzig wegdek. Door de speciaal ingekerfde Y-vormige blokken ben je zeker van een uitstekende tractie op sneeuw. De open schouders voeren overtollig water snel af en beschermen je tegen de risico’s van aquaplaning, zelfs bij hevige regenval. En voor een krachtige auto ook niet onbelangrijk: de karkasconstructie van de Dunlop SP Qualifier TG20 is zodanig verstevigd dat de band een enorm draagvermogen heeft.


Waar kan ik mijn bandenmaat vinden?

Bandenmaat opzoeken

Kan ik je helpen?

Lees ook de veelgestelde vragen.

Copyright (C) 2019 - BandenExpert.be