Dunlop SP Quattro Maxx

Seizoen: Zomerbanden Zomerbanden

De Dunlop SP Quattro Maxx scoort onder meer op:

  • Prima grip op door en nat wegdek
  • Ongekende stuurprecisie
  • Geweldige wegligging
  • Bescherming tegen aquaplaning
  • Lange levensduur

Dunlop SP Quattro Maxx

De Dunlop SP Quattro Maxx is een veelgevraagde zomerband voor krachtige SUV’s, die ontwikkeld is voor gebruik op alle gangbare wegen en snelwegen. Door zijn speciale constructie kan hij snelheden tot wel 270 km/u aan. Terwijl zijn wegligging zelfs op de snelste trajecten uiterst stabiel blijft. Daarmee is hij een uitstekende keuze voor sportieve en dynamische rijders.

Alle sterke eigenschappen van de Dunlop SP Quattro Maxx zijn volledig afgestemd op jouw veiligheid en rijcomfort. Of je nu rustig toert of alles uit je SUV wilt halen, met deze high performance band voel je je onder alle omstandigheden zeker. De prestaties zijn dan ook indrukwekkend, zowel op natte als droge wegen.

Doordacht ontwerp

Dat de Dunlop SP Quattro Maxx zo goed presteert, heeft veel te maken met het doordachte ontwerp van de band. Daarbij is een goede combinatie gevonden tussen innovatieve materialen en een degelijke, duurzame constructie. Het resultaat is een band die in alle opzichten boven zichzelf uitstijgt. De rem- en stuurrespons is ongekend nauwkeurig, het wegcontact optimaal en de bochtenstabiliteit rotsvast. Op droog wegdek is de grip zelfs subliem te noemen. De groeven in het profiel zorgen voor snelle afvoer van water, waardoor je strak op koers blijft zonder angst voor aquaplaning. Verder houdt de band zich behoorlijk stil op de weg en hij gaat lang mee. Dat komt vooral door het gestroomlijnde profiel en de uitgekiende rubbermix. Maar ook de velgrandbeschermer draagt een steentje bij, door zijschade door stoepranden te voorkomen.


Waar kan ik mijn bandenmaat vinden?

Bandenmaat opzoeken

Kan ik je helpen?

Lees ook de veelgestelde vragen.

Copyright (C) 2019 - BandenExpert.be