Dunlop SP Sport 01

Seizoen: Zomerbanden Zomerbanden

De Dunlop SP Sport 01 scoort onder meer op:

  • Goede grip en stabiliteit
  • Maximaal rijcomfort
  • Prima remkracht in nat en droog weer
  • Beveiliging tegen aquaplaning
  • Lange levensduur

Dunlop SP Sport 01

De Dunlop SP Sport 01 is een zeer betrouwbare zomerband, bedoeld voor sportieve personenwagens uit de compacte, midden- en hogere klasse. Hij blinkt uit in prima rijprestaties en rijeigenschappen, op elk type weg en onder alle omstandigheden. Kortom een high performance band, die bovendien in sommige bandmaten beschikbaar is met meer draagvermogen (max load).

Dankzij een heel pakket innovaties heeft Dunlop een sportieve band weten te ontwikkelen, die zelfs de meest veeleisende rijder zal overtuigen. Optrekken, sturen, remmen en andere aspecten van een veilige en comfortabele rit: de Dunlop SP Sport 01 excelleert op alle fronten. Dit resulteert in een wegligging en stabiliteit die maken dat je van elke rit écht kunt genieten.

Voor hetzelfde geld meer kilometers

Veiligheid, rijcomfort en prestaties kenmerken de Dunlop SP Sport 01. Dit dankt de band vooral aan de nieuwe technologieën die de ingenieurs van Dunlop hebben toegepast. Door het asymmetrische profiel en de 100% silica rubbercompound heeft de band een goede grip, flinke remkracht en een sublieme wegligging bij zon en regen. De vormvaste constructie is een uitkomst in bochten en bij hoge snelheden. Speciale profielblokken voeren overtollig water snel af, zodat het gevaar van aquaplaning minimaal is. En de band kent een gelijkmatige slijtage, waardoor je er langer plezier van hebt.

Heb je een lekke band, of zijn je banden toe aan vervanging naar aanleiding van een kleine beurt of grote beurt en je wilt graag je banden wisselen? Twijfel dan niet langer!

Ben je op zoek naar nieuwe banden, en je vraagt je af, waar kan ik mijn bandenmaat vinden? Wij van BandenConcurrent geven als tip altijd mee om te kijken naar de huidige gemonteerde banden onder je auto. De maat die op die band staat aangegeven is de maat die onder jouw auto past! Er zijn een tal van beschikbare maten in assortiment. Daarnaast staat deze band ook nog eens bijzonder mooi op stalen velgen.

Bestel nu deze goedkope banden online en wij versturen je banden gratis!


De opvolger van deze band is de Dunlop SP Sport Maxx TT.

Waar kan ik mijn bandenmaat vinden?

Bandenmaat opzoeken

Zie hier de bandenmaten van Dunlop SP Sport 01

15 Inch

Kan ik je helpen?

Lees ook de veelgestelde vragen.

Copyright (C) 2019 - BandenExpert.be