Dunlop SP Sport 2000E

Seizoen: Zomerbanden Zomerbanden

De Dunlop SP Sport 2000E scoort onder meer op:

  • Zeer stabiele wegligging
  • Prima rijgedrag bij alle snelheden
  • Goede grip op natte en droge wegen
  • Veiligheid bij aquaplaning
  • Lange levensduur

Dunlop SP Sport 2000E

De Dunlop SP Sport 2000E is een uitmuntende high performance zomerband, bedoeld voor vrijwel alle typen sportwagens uit de midden- en hogere klasse. Deze sportieve band beschikt over tal van bijzondere eigenschappen, die zorgen voor veel veiligheid en rijcomfort.

Over de rijprestaties van de Dunlop SP Sport 2000E niets dan lof. Dunlop is erin geslaagd om belangrijke innovaties in het ontwerp te verwerken, waaronder een loopvlak met een slim blokkenpatroon. Het resultaat: een zeer stabiele wegligging, een betrouwbare grip en veilig remgedrag op natte en droge wegen. Daarnaast reageert de band nauwkeurig en alert op al je stuurcommando’s bij elke snelheid. Om het gevaar van aquaplaning te verminderen, zorgen speciale groeven in het loopvlak voor een snelle en efficiënte afvoer van overtollig water.

Zuinig en duurzaam

Voor de Dunlop SP Sport 2000E is een uniek rubbermengsel ontwikkeld, dat de prestaties verhoogt en het bandengeluid verlaagt. Daarnaast slijt de band minder snel, waardoor hij pas later aan vervanging toe is. En dankzij een lage rolweerstand haal je ook meer kilometers uit een volle tank en heb je minder CO2-uitstoot. Dus een mooie manier om je portemonnee en het milieu te sparen.


Waar kan ik mijn bandenmaat vinden?

Bandenmaat opzoeken

Kan ik je helpen?

Lees ook de veelgestelde vragen.

Copyright (C) 2019 - BandenExpert.be