Dunlop SP Sport 200E

Seizoen: Zomerbanden Zomerbanden

De Dunlop SP Sport 200E scoort onder meer op:

  • Sterk remgedrag op elk wegdek
  • Ongekend rijcomfort
  • Nauwkeurige stuurrespons
  • Prima grip op natte en droge wegen
  • Lange levensduur

Dunlop SP Sport 200E

De Dunlop SP Sport 200E is een heerlijk sportieve zomerband, die het vooral goed doet onder stadsauto’s en andere compacte personenwagens. Deze wendbare band is in staat tot prima rijprestaties in de meest wisselende omstandigheden, zowel op natte als droge wegen. Bovendien zorgen zijn rijeigenschappen voor bijzonder veel rijcomfort.

Als je graag sportief en dynamisch rijdt, zal de Dunlop SP Sport 200E je zeker niet teleurstellen. Hij is ontworpen om te presteren op hoge snelheden en in uitdagende situaties. Zowel op snelle rechte stukken als in pittige bochten blijft hij strak op koers, zodat je voortdurend een gevoel van totale controle ervaart. Naast een voorbeeldige grip en tractie blinkt deze band ook uit in nauwkeurige stuurrespons en wegstabiliteit.

Nieuwe bandentechnologie

Voor de Dunlop SP Sport 200E is gebruikgemaakt van nieuwe bandentechnologie, met name op het gebied van de rubbersamenstelling. De wegligging op natte en droge wegen is hierdoor voelbaar stabieler, wat uiteraard ook de veiligheid verhoogt. Verder is het profiel voorzien van een variabele blokverdeling en brede groeven. Dit resulteert in een lager rolgeluid, wat het rijcomfort zeer ten goede komt. Extra groeven aan de rand zorgen voor een snelle afvoer van overtollig water, zodat je niet bang hoeft te zijn voor aquaplaning. Het loopvlak is zodanig ontworpen dat het minder snel slijt en een lage rolweerstand bereikt. Je doet dus langer met de band zelf én met je brandstof. Dat is niet alleen voor jou een mooie besparing, maar ook voor het milieu.


Waar kan ik mijn bandenmaat vinden?

Bandenmaat opzoeken

Zie hier de bandenmaten van Dunlop SP Sport 200E

15 Inch

Kan ik je helpen?

Lees ook de veelgestelde vragen.

Copyright (C) 2019 - BandenExpert.be