Dunlop SP Sport 2030

Seizoen: Zomerbanden Zomerbanden

De Dunlop SP Sport 2030 scoort onder meer op:

  • Maximaal rijcomfort
  • Uitmuntende stabiliteit
  • Geweldige tractie
  • Goede grip op natte en droge wegen
  • Veiligheid bij aquaplaning

Dunlop SP Sport 2030

De Dunlop SP Sport 2030 is een high performance zomerband voor personenauto’s, sportauto’s en lichte bedrijfswagens. Zijn rijprestaties en rijeigenschappen zijn onder alle omstandigheden van een hoog niveau. Dit maakt de band ook voor jouw auto tot een betrouwbare keuze.

Als je veiligheid en rijcomfort belangrijk vindt, kom je met de Dunlop SP Sport 2030 volop aan je trekken. De wegligging, remcontrole, grip, stabiliteit en stuurprecisie zijn allemaal dik in orde. Daarbij levert hij zijn prestaties net zo makkelijk op droog als nat wegdek – en ook bij hoge snelheden en in snelle bochten.

Verbeterde grip op elk wegdek

Dankzij zijn innovatieve profiel biedt de band veel comfort bij hoge snelheden en in uiteenlopende weersomstandigheden. Zo is het driedubbele profiel rondom voorzien van brede groeven en vrijwel rechte wanden, waardoor een indrukwekkende tractie op nat en droog wegdek ontstaat. Ook de grip in bochten is verbeterd door het bredere contactvlak met de weg. Water wordt snel en doeltreffend afgevoerd om het risico van aquaplaning te verminderen. En het minimale bandengeluid staat garant voor extra rijplezier. Toch is de Dunlop SP Sport 2030 een zuinige en duurzame keuze. Het loopvlak – en daarmee de hele band – gaat langer mee door de voegloze wielband en de unieke rubbermix.


Waar kan ik mijn bandenmaat vinden?

Bandenmaat opzoeken

Zie hier de bandenmaten van Dunlop SP Sport 2030

16 Inch

Kan ik je helpen?

Lees ook de veelgestelde vragen.

Copyright (C) 2019 - BandenExpert.be