Dunlop SP Sport 300

Seizoen: Zomerbanden Zomerbanden

De Dunlop SP Sport 300 scoort onder meer op:

  • Maximaal rijcomfort
  • Optimale remprestaties
  • Goede grip op natte en droge wegen
  • Trage slijtage, dus lange levensduur
  • Veiligheid bij aquaplaning

Dunlop SP Sport 300

De Dunlop SP Sport 300 is een zeer betrouwbare zomerband voor de extra sportieve rijder. Deze premium band wordt vaak gemonteerd onder sportwagens en personenauto’s uit de middenklasse, maar voldoet ook uitstekend in hogere en lagere klassen. Hij presteert uitzonderlijk goed in wisselende weersomstandigheden en op elk wegdek. Kortom, een band die je gegarandeerd nooit in de steek zal laten.

Wat direct opvalt aan de Dunlop SP Sport 300 is zijn moderne profielontwerp. Daarbij is niet alleen ingezet op veiligheid en rijcomfort, maar ook op een mooi uiterlijk en een lange levensduur. Uiteraard biedt deze band de rijprestaties en rijeigenschappen die je van een dergelijke band mag verwachten.

Een band vol innovaties

Dankzij een nieuwe rubbermix is de demping van de band comfortabeler dan ooit. Verder zorgt de naadloze nylon laag op het loopvlak (Jointless Belt technologie) ervoor dat de band zelfs bij hoge snelheden nauwelijks vervormt. Daardoor blijven de stabiliteit en stuurrespons superieur, ook in pittige bochten. Ook de grip en remprestaties zijn overtuigend, in de volle zon en in de stromende regen. Unieke groeven in het loopvlak voeren water op natte wegen snel af, zodat aquaplaning bijna geen kans meer krijgt.

Comfortabele stilte

Een andere innovatie is het verbeterde velgcontact. Dit is vaster geworden, waardoor je auto beter beheersbaar wordt en je rijervaring completer dan ooit. Alle verbeteringen hebben meteen ook een stillere band opgeleverd, waardoor je nóg meer rijcomfort zult ervaren. Dankzij de trage en regelmatige slijtage houdt de band langer stand en blijft de rolweerstand laag. Wat voor jou dubbel gunstig is, want je hoeft je band pas kilometers later te vervangen en je bespaart ook nog eens op benzine.


Waar kan ik mijn bandenmaat vinden?

Bandenmaat opzoeken

Zie hier de bandenmaten van Dunlop SP Sport 300

15 Inch

Kan ik je helpen?

Lees ook de veelgestelde vragen.

Copyright (C) 2019 - BandenExpert.be