Dunlop SP Sport 600

Seizoen: Zomerbanden Zomerbanden

De Dunlop SP Sport 600 scoort onder meer op:

  • Maximaal rijcomfort in elk weer
  • Zeer stabiele wegligging
  • Prima rijgedrag bij hoge snelheid
  • Goede grip en tractie op elk wegdek
  • Veiligheid bij aquaplaning

Dunlop SP Sport 600

De Dunlop SP Sport 600 is een high performance zomerband voor snelle personenauto’s en sportwagens. Deze uitgesproken sportieve band presteert geweldig onder de meest veeleisende omstandigheden en beschikt over uitmuntende rijeigenschappen. Daarbij herken je de band direct aan zijn hoge normen op het gebied van rijcomfort en veiligheid.

Deze band is ontwikkeld om je auto optimaal te laten presteren en dat merk je aan alles. Om te beginnen is de wegligging werkelijk subliem en gedraagt je auto zich uiterst stabiel, zelfs in snelle bochten. Maar ook de grip en tractie mogen er zijn, wat remmen en sturen aanzienlijk soepeler en veiliger maakt. Je voelt bijna niet dat je rijdt en je houdt je auto altijd perfect onder controle, zelfs op hoge snelheid en bij pittig optrekken.

Sportieve profieleigenschappen

De Dunlop SP Sport 600 is voorzien van een uitgekiend profiel, dat verschillende voordelen biedt tijdens het rijden. Dat varieert van een geweldige bochtenstabiliteit en een enorme stuurprecisie tot een korte remweg en een ongekende tractie op door en nat wegdek. Bovendien weet deze band zijn vorm uitstekend te behouden dankzij de bijzondere rubbercompound en produceert hij maar heel weinig geluid. De speciale groeven in het loopvlak zorgen voor een snelle waterafvoer, waardoor je beter beschermd bent tegen aquaplaning. Verder wordt de schade door stoepranden beperkt door de ingebouwde velgrandbescherming. En de slijtage is zó gering en gelijkmatig, dat je veel langer met je band doet dan je zou denken.


Waar kan ik mijn bandenmaat vinden?

Bandenmaat opzoeken

Kan ik je helpen?

Lees ook de veelgestelde vragen.

Copyright (C) 2019 - BandenExpert.be