Dunlop SP Sport 9000

Seizoen: Zomerbanden Zomerbanden

De Dunlop SP Sport 9000 scoort onder meer op:

  • Maximaal rijcomfort
  • Uitstekend wegcontact
  • Perfect rem- en stuurgedrag
  • Goede grip en tractie op elk wegdek
  • Gunstig brandstofverbruik

Dunlop SP Sport 9000

De Dunlop SP Sport 9000 is een duurzame high performance zomerband, bedoeld voor krachtige SUV’s en 4×4 personenauto’s. Hij presteert uitstekend op geasfalteerde wegen en bij hoge snelheden, zonder ni te leveren op rijcomfort en veiligheid.

Onder alle omstandigheden zijn de grip en tractie uitzonderlijk goed, zeker op nat wegdek. Ook de stuurrespons is ongewoon nauwkeurig, terwijl de remprestaties elke verwachting overtreffen. Dit alles leidt tot een zeer stabiele wegligging en een totale controle over je auto.

Veelzijdig profiel

Het geheim van de sterke prestaties van de Dunlop SP Sport 9000 schuilt in het innovatieve ontwerp. Daarbij ligt de nadruk op het functionele profiel en de duurzame samenstelling van het rubber, waarin silica is verwerkt. Samen zorgen ze ervoor dat je kunt vertrouwen op een prima wegcontact en een kortere remweg. De ongekende grip op de weg dankt de band aan de gelijkmatige gewichtsverdeling over het hele loopvlak. Daarnaast claimt de band een onovertroffen rijstabiliteit en stuurprecisie – hoe hard je ook rijdt. Bandengeruis is er bijna niet en ook van aquaplaning zul je weinig last hebben, want brede groeven in het profiel voeren water op natte wegen snel af.

Duurzaamheid troef

Qua besparing is de Dunlop SP Sport 9000 niet te overtreffen. Dankzij de duurzame constructie en de speciale rubbermix gaat de band langer mee, zodat je hem minder vaak hoeft te vervangen. Ook het brandstofgebruik is extra gunstig door de lage rolweerstand, wat overigens ook prettig is voor het milieu. En een speciale rubberen velgrandbescherming rondom de band voorkomt beschadiging van je kostbare velgen.


Waar kan ik mijn bandenmaat vinden?

Bandenmaat opzoeken

Kan ik je helpen?

Lees ook de veelgestelde vragen.

Copyright (C) 2019 - BandenExpert.be