Dunlop SP Sport FastResponse

Seizoen: Zomerbanden Zomerbanden

De Dunlop SP Sport Fastrepsonse scoort onder meer op:

  • Sterke rijprestaties op nat wegdek
  • Uitzonderlijk rijcomfort
  • Uitstekende bochtencontrole
  • Optimale wegligging
  • Gunstig brandstofverbruik

Dunlop SP Sport FastResponse

De Dunlop SP Sport Fast Response is een superieure zomerband voor personenwagens met een uitgesproken sportief karakter. Zijn zeer betrouwbare rijeigenschappen en indrukwekkende prestaties komen goed tot hun recht op droge en natte wegen. Onder alle omstandigheden ervaar je een permanent gevoel van comfort en veiligheid. Een heerlijke band om onder je auto te hebben!

Deze topklasse band wordt zeer gewaardeerd om zijn voorbeeldige wendbaarheid en nauwkeurige handling op de weg. Zijn wegligging is ongeëvenaard, of je nu op natte of droge wegen rijdt. Daarmee is dit een ideale en betrouwbare zomerband voor alle omstandigheden.

Formidabele wegligging

Voor de Dunlop SP Sport Fast Response is gebruikgemaakt van Dunlop’s beproefde en geavanceerde Touch-technologie. Het resultaat is een vlakker profiel, waardoor er meer contact is tussen het rubber en de weg. En een beter wegcontact betekent weer meer controle over je auto op natte en droge wegen, ook als je lekker sportief rijdt.

Veelzijdig profiel

Het profiel van de Dunlop SP Sport Fast Response bestaat uit een speciaal ontwikkelde rubbermix op basis van silica. Hierdoor blijven slijtage en energieverlies tot een minimum beperkt. Met als resultaat een langere levensduur van je band en minder brandstofverbruik. De slimme opbouw van het profiel zorgt bovendien voor indrukwekkende prestaties en hoger rijcomfort. Zo voeren de brede groeven in het asymmetrische profiel van de Dunlop SP Sport Fast Response overtollig water snel af, waardoor de kans op aquaplaning drastisch afneemt.

Nauwkeurige bochtencontrole

Rondom de band loopt een centrale rib die een gunstig effect heeft op de stuurprecisie. Via de dikke buitenste schouderblokken is er een beter wegcontact, wat positief is voor de stabiliteit. Je auto reageert ook sneller en directer op al je stuur- en remmanoeuvres. Met name in bochten zul je daar veel profijt van hebben.

Waar kan ik mijn bandenmaat vinden?

Bandenmaat opzoeken

Kan ik je helpen?

Lees ook de veelgestelde vragen.

Copyright (C) 2019 - BandenExpert.be